מישהו יכול לתת לי את... ציוני השופטים של תוכנית 1
W W i t c h c r a f t New member 10/12/05 #2 ../images/Emo27.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1393&QID=15823
W W i t c h c r a f t New member 12/12/05 #6 אני לא חושבת שמישהו זוכר. מהתוכנית השנייה ואילך התחילו להדיח, אם זה תורם לך. ובבקשה ממך, להבא אל תפתח שרשור חדש אם הקיים שפתחת עוד קופץ.
אני לא חושבת שמישהו זוכר. מהתוכנית השנייה ואילך התחילו להדיח, אם זה תורם לך. ובבקשה ממך, להבא אל תפתח שרשור חדש אם הקיים שפתחת עוד קופץ.
ח חם חם New member 12/12/05 #5 ../images/Emo35.gifשידור באמת חי או סתם שמעתי שמועות כי התוכנית בכלל מוקלטת וכולם בבית סתם מבזבזים כסף "בבחירת" הזוג המעודף עליהם . אז מה אתם יודעים שידור חי או מת?
../images/Emo35.gifשידור באמת חי או סתם שמעתי שמועות כי התוכנית בכלל מוקלטת וכולם בבית סתם מבזבזים כסף "בבחירת" הזוג המעודף עליהם . אז מה אתם יודעים שידור חי או מת?
N NIVניבב New member 13/12/05 #8 השידור חיי!! כנסו השידור כן חיי מזה השטיות האלה שזה מוקלט?? אני הייתי כמה תוכניות.... 1 2 3 4 5
G guata12 New member 13/12/05 #10 למישהו שזוכר... זה שרשור שלא קשור על מה שאתם מדברים עכשיו... אני פספסתי את תוכנית 1 ואני ביקשתי ממי שיכול וזוכר את ציוני השופטים של תוכנית 1 ואין בסיכום הצבעות באתר הרשמי!!!
למישהו שזוכר... זה שרשור שלא קשור על מה שאתם מדברים עכשיו... אני פספסתי את תוכנית 1 ואני ביקשתי ממי שיכול וזוכר את ציוני השופטים של תוכנית 1 ואין בסיכום הצבעות באתר הרשמי!!!