מישהו יכול לתת טיפים

Fair game

New member
מישהו יכול לתת טיפים

בקשר למעבר להולנד מה צריך לעשות? למי לפנות? יש פה ישראלים\הולנדים?

forglemmigej

New member
מה לעבור?

בתור מה? תהיה יותר ספציפי. כמו שלישראל אי אפשר סתם ככה לעבור אז גם להולנד.

Fair game

New member
להגר לחפוש עבודה

וגם לגור שם אני דובר את השפה וחשבתי לעבור לגור שם כמה שנים

Nobilis

New member
שאלה מקדימה

יש לך אזרחות של מדינה החברה באיחוד האירופי?

Nobilis

New member
בחלק המאמרים...

יש מאמר על הגירה לאירופה של מי שאינם אזרחי האיחוד האירופי. אנא קרא את המאמר וראה האם יש שם קטגוריה המתאימה לך. אנחנו כאן בשביל לענות על שאלות המשך, אם יהיו.

jefrat

New member
וכן, יש כאן הולנדים

שיוכלו לעזור עם שאלות ההמשך...

Fair game

New member
תודה.אני אשמח לדעת

מה הדברים שאני צריך לעשות כדי להגבר להולנד? אני דובר קצת את השפה-למדתי באוני' ואני אקדמאי בתחום כלכלה ומנהע"ס איך אני מוצא עבודה?דיור?

Nobilis

New member
חצי תשובה...

לגבי איך תוכל להשיג אשרת שהיה ועבודה בהולנד - כבר הפנתי אותך למאמר. רשומות שם שלל הדרכים האפשריות. בלי אשרה כזאת, אני מניח שמציאת עבודה ראויה תהיה משימה קשה למדי. לגבי דיור - אני אשאיר להולנדים לענות.

Fair game

New member
האים יש איזה מקצוע מבוקש

שיעזור לי להגר? קראתי את המאמר ואת המעבר להולנד אני עושה לבד אין לי חברים שם ואין לי דרכון אירופאי ולא בן זוג :(

jefrat

New member
צר לי...

הולנד, בהיותה מדינה דוברת אנגלית היא יעד מבוקש מאוד להרבה אנשים שאינם הולנדים (ועוד סיבות רבות אחרות שמהוות אותה כיעד מועדף). דיור תהיה הבעיה המשנית, גם אם יקרה למימוש היא אפשרית. מה שיותר בעייתי הוא להיות זכאי לאשרת עבודה. מכיון שאני מניחה שהרצון הוא לעבוד בצורה חוקית... הדרך היחידה, ואני לא אופטימית, היא לחפש את אותו ארגון שישמח להעניק לך ויזת עבודה ושהייה... יש בהולנד ריכוז מכובד של חברות בינלאומיות ואם יש לך רקע בפיננסים אז האפשרויות עוד יותר מתרבות... אבל שוב, הרב הגדול מחפשים את אלה שיש להם אשרת עבודה או דרכון של האחוד. וכאלה יש לא מעט.. העובדה שיש לך הולנדית של אוניברסיטה תעזור אבל גם בעניין זה או שמחפשים דוברי הולנדית רהוטה או שזה לא רלוונטי. מצטערת שאני לא נושאת בשורות אופטימיות... כמובן שלהרשם ללימודים, יאפשר ויזת עבודה מוגבלת (בכמות השעות), תחייב ללימודים (והוצאות נלוות) ותהיה הדרך הכי טובה להכיר, לדעת ולהפנים אם הולנד זה באמת מה שרצית..

Fair game

New member
אני יודע שזה לא קל לעבור

למדינה אחרת. יש איזה אתר שאפשר למצוא עבודות באיחוד\הולנד ולשלוח להם קו"ח?

למעלה