מישהו יכול לעזור ?

doublebass

New member
מישהו יכול לעזור ?

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את מטלותיי להוצאת רשיון A מישהו יכול להפנות אותי לטפסים הרלוונטים לקבלת הרשיון ? שבת שלום שי.

CUT II CUT

New member
תמצא טפסים כאן...

http://uspa.org/publications/forms.htm#licenses או שתוכל לעשות רשיון ישראלי דרך האיגוד (אין לי מושג מה הטפסים) בכל מקרה נראה לי ששווה לך לחכות עם הטפסים עד לרשיון B ולשלוח יחד כי עד שהם יחזרו כבר יהיה לך כמות צניחות ל B.

doublebass

New member
תודה על התשובה

תודה

Ron Miasnikov

New member
בשביל מה?

הרי ממילא תעבור לצנוח בצפון במוקדם או במאוחר (אם עוד לא עברת) נכון שמכירים בפרדייב ברשיון האמריקאי ולא יכריחו אותך לעשות רישיון ישראלי, אבל מה יתרונותיו של האמריקאי? אם אתה צנחן עם כוונות להמשיך ולהתפתח בספורט למה לא לעשות כבר רישיון ישראלי? למה לשלם 60 דולר + 25 דולר דמי רישיון כשממילא כבר שלמת לאיגוד בישראלי?(בהנחה ששלמת כי אחרת אתה לא אמור לצנוח גם בדרום) יאללה לעשות רישיון של האיגוד ולהשאיר את הכסף בארץ... (ואיגוד.. ממממ סליחה.... לא החזירו את סקאי כיף לאיגוד כי הם הבטיחו להתנהג יפה? למה ממשיכים החניכים שלהם לשלם לאמריקאים ולא לאיגוד?) רון

doublebass

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה, אבל...

מה הפרוצדורה להוצאת רשיון ישראלי ?

philipp069

New member
ron

it is mandatory to pay the union in skykef just so u should know and y be a member of the uspa i think i love the parachutist to much bue skies

FlyingMoo

New member
אז ככה שי

אני מסכים עם רון, כמובן לא עם הגישה ממורמרת סקייקיף, אבל היא צודקת. בעקרון - אם אתה צונח בישראל, רשיון ישראלי יספק אותך. מישהו אמר פה קודם שיש אנשים שמתלהבים מפיסת פלסטיק שרשום עליה באנגלית. אין לך צורך בה, פרט לאם וכשתגיע לצנוח בחו"ל. ואז בקלות יתרה תמיר את הישראלי שלך - לאמריקאי. וכידוע לי, בסקייקף משלמים לאיגוד :) שמים כחולים - שבלולים סגלגלים MOO

למעלה