טוב....
אז וולט קאמינגס אומר לג'ק שיש בן אדם בשם נתנזון והוא זה שגייס אנשים למטרה זו,בין השאר גם את וולט. הבחורים הרעים מדברים (ברח לי השם של הבחור ההוא) אבל הם מתווכחים, אחד הרעים אומר שצריך להשתמש בנשק נגד רוסיה כי הם האויב שלהם אבל הבוס צועק עליו שלא יתווכח איתו. ג'ק עומד ומדבר עם הנשיא, לוגאן אומר לו שהוא רוצה שהוא (ג'ק)יחזור לתפקיד הקודם שלו בסיטיו רק עד שימצאו את המכלים של הגז, ג'ק אומר לו שיש לו בת (ארר) שלא יודעת עדיין שהוא בחיים ואם הוא הולך להיעלם שוב אז כדאי שהיא גם לא תדע כי אם הוא יעבוד בסיטיו אז אנשים בטוח ידעו שהוא בחיים. בסיטיו מגלים שאי אפשר להפעיל את המכלים בלי קודים מסוימים, ביוקנן מספר לאודרי שג'ק יעבוד אצלם זמנית. הרעים מדברים עם בחור בשם רוסלר עם מבטא רוסי מאוד מצחיק. והוא אומר להם שהוא יעזור להם בקטע של הקודים. אחותו של לין מתקשרת אליו ומבקשת ממנו כסף, הוא אומר לה שהיא חייבת לקחת את עצמה בידיים והיא אומרת לושאם הוא לא יביא לה את הכסף היא תזיק לעצמה הוא קובע איתה שהם יפגשו מחוץ לסיטיו בעוד 20 דקות. אני לא ממש זוכרת איך אבל קלואי מאתרת את רוסלר, ביוקנן מתקשר לג'ק,שנמצא במסוק ומודיע לו על המיקום של רוסלר ושולח אותו לשם. קלואי רוצה להחזיר את ספנסר, אני לא ממש זוכרת למה. ג'ק מתקשר לאודרי (זה אחד הרגעים השנואים עליי בכל הסדרה) ג'ק: רק רציתי להגיד שהנשיא ביקש ממני לחזור זמנית לתפקיד אודרי לא אומרת לו שהיא ידעה את זה קודם ג'ק: אני צריך שתעשי לי טובה אודרי: מה? אני (מתפללת): לא קים לא קים לא קים ג'ק: call kim אההההההההההההההההההההההה בכל מקרה הוא מבקש ממנה שתתקשר אליה ותגיד לה שהיא חייבת להגיע לסיטיו דחוף, ושלא תגיד לה שהוא בחיים. מרתב ולוגאן יושבים ומתכננים איזה נאום כשלוגאן מקבל שיחה דחופה ממיק והוא אומר לו להגיע לחדר של וולט מיד. הם מגיעים לשם ורואים את וולט תלוי מהתקרה בעניבה שלו (הוא התאבד) הרעים מגיעים לאיזה "מקום שחותך מתכת" אין לי מושג מה זה והוא מדבר עם רוסלר שמסביר לו בדיוק איך לחתוך את המיכלים ומה הוא (רוסלר ) צריך כדי שהוא(עוד פעם רוסלר) יוכל להפעיל את המיכלים. קרטיס וג'ק מגיעים לבניין שממנו איתרו את רוסלר ומצליחים להיכנס לחדר שלו כשהם נכנסים לשם הם מתחילים לצעוק ובזמן שאיזה 5 אנשים משגיחים על רוסלר ג'ק מתחיל לחפש בדירה, הוא נכנס לחדר השינה ומוצא בחורה שקוראים לה אינסה, (היא נראית כאילו התעללו בה או משהו) וקלואי מגלה שהיא (אינסה לא קלואי) נחטפה לפני שנה וחצי כנראה למטרות זנות אה והיא גם בת 15. הוא מבטיח לה שהכל יהיה בסדר והם לא יתנו לרוסלר לגעת בה, ג'ק מתחיל לתחקר את רוסלר ( עם משפט שאני מצאתי מאוד מגניב- כשג'ק מעקם לו את היד ואז הוא מתחיל לצרוח וג'ק מוסיף- By the time I'm finished with you, you're gonna wish you felt this good again" והוא (פעם שלישית רוסלר) מקבל שיחה, סיטיו מנסים לאתר אותה אבל לא מצליחים,זה היה הבחור הרע שאומר לרוסלר שהוא סידר את הכל ושלח לרוסלר את כל הקודים שהוא צריך, רוסלר אומר לו שהוא יסדר לו שבב מיוחד להפעלת המיכלים ויפגש איתו כדי להתקין אותו. אוי שכחתי משהו- בערך 20 דקות אחרי השיחה של מקגיל עם אחותו הוא יוצא החוצה כדי לפגוש אותה והחבר של אחותו מרביץ לו ולוקח לו את הארנק (עם הכרטיס של סיטיו) נמשיך מאיפה שהפסקנו- רוסלר מבקש עיסקה- את יודעת הדברים הרגילים- הוא רוצה רכב, חסינות מלאה ושלא יעקבו אחריו, ג'ק לא מסכים, ואז רוסלר מוסיף "ואני רוצה את אינסה" ג'ק לא מסכים, מקגיל מתקשר אליו ואומר לו להסכים בכל מקרה, ג'ק מתעצבן עליו, והולך להסביר לאינסה מה קורה, הוא אומר לה שהם לא יעזבו אותה ויגנו עליה לאורך כל הדרך וברגע שהם יקבלו מה שהם רוצים הם יחזירו אותה למשפחה שלה היא אומרת לו שאין לו מושג מה הוא עושה לה כשהם לבד והוא אומר שהם לא ישאירו אותם לבד, הוא מבקש ממנה להתלבש ויוצא מהחדר. אני לא זוכרת מה קורה עכשיו אבל תתנחמי בעובדה שאם זה היה חשוב הייתי זוכרת את זה ג'ק הולך לקרוא לאינסה, היא לא עונה הוא מחליט להיכנס פנימה (נכון חשבת שהיא התאבדה?) היא סתם עומדת שם, הוא אומר לה שצריך לצאת היא מסכימה, ואז כשהם יוצאים מהחדר היא שולפת אקדח (מאיפה לעזאזל היא השיגה אקדח?) יורה שתי יריות ברוסלר והוא מת במקום הטלפון של רוסלר מתחיל לצלצל קרטים מכריז שזה החבר'ה הרעים ושאין סיכוי שרוסלר יכול לענות עכישו (דה, באמת? איזה גאון אתה קרטיס!) טינג טינג טינג נגמר