מישהו יכול לעזור?

fifin5

New member
מישהו יכול לעזור?

שלום לכולם, ראיתי באתר שלתאוריה צריך לבוא אם אגרה משולמת של תאוריה אחת ובחינה מעשית אחת ! אני חייבת לשלם על הבחינה המעשית עכשיו??? בלי זה אני לא יכולה לעשות תאוריה?? איפה משלמים את זה ומאיפה לוקחים טופס?? אני ממש אודה למי שיכול לעזור לי.

מימוזה21

New member
אז ככה:

את הטופס אגרה את יכולה לגשת לכל בית ספר לנהיגה והם יביאו לך(בחינם) את הטופס ואז את צריכה לגשת לבנק הדואר ולשלם 116 ש"ח

fifin5

New member
תודה על התשובה המהירה אבל

תודה על התשובה המהירה אבל את האגרה הזו שילמתי כבר אבל הבנתי שאני צריכה לשלם גם על אגרה לבחינה מעשית אחת..
לא יודעת לא ברור לי הדבר הזה... אולי ה- 116 כולל גם את האגרה לבחינה המעשית??

fifin5

New member
אולי כדי שיהיה יותר ברור על מה אני

אולי כדי שיהיה יותר ברור על מה אני מדברת אני מצרפת את האתר בצד שמאל יש בחינת התאוריה ושם "מה להביא לבחינה" ובשורה האחרונה כתוב אישור על תשלום האגרה (הכוללת בחינה עיונית אחת ובחינה מעשית אחת).. http://www.driver2b.co.il/site/

popapipu

New member
אני הבוקר עשיתי תיאוריה

והבאתי רק טופס ירוק, ואת החשבונית של ה116 שקל. לא שילמתי יותר מזה, ונתנו לי להיכנס. ועברתי!!!!!!!!!! (סליחה שאני חוזרת על זה אני פשוט מאושרת...)

מתן1002

New member
אז זהו שלא..

את לא חייבת לשלם על בחינה מעשית, אני לא יודע למה כתבו את השטות הזאת. פשוט תלכי לבית ספר לנהיגה באיזור שלך תקחי מהם טופס ירוק (של התשלום לאגרה) משם לבנק הדואר תשלמי 116 שקל .. ואת יכולה לגשת לתיאוריהה..!!!

aviGODFATHER

New member
האגרה כוללת טסט אחד...

שאת משלמת 116 ש"ח זה מכסה גם את התאוריה וגם את הטסט הראשון. אי אפשר לשלם לתאוריה לבד.

popapipu

New member
באמת??

אתה רוצה להגיד לי שהטסט הראשון הוא בחינם??!?!?!

100vardit

New member
לא חינם.משלמים בערך 300 ש"ח

יש מורים קצת פחות. פשוט,אין צורך לשלם אגרה בטסט הראשון. החל מהטסט השני-יש צורך לשלם גם 116 אגרה. אני מאחלת לך לעבור בראשון-שלא תצטרכי לשפוך ים כסף...(ועצבים)

m1311

New member
ואם עשיתי 2 תאוריות, זה לא מכסה?

אם ניגשתי פעמיים לתאוריה ופעמיים שילמתי 116, אז זה לא מכסה את הטסט השני?? אני אצטר לשלם שוב 116 ש"ח אגרה לטסט שני?

aviGODFATHER

New member
כנראה שלא...

אל תשאלי אותי למה, גם לי עברה המחשבה הזאת בראש ולא הבנתי למה זה ככה...

m1311

New member
אם נכשלתי אז זה אומר שאני בחורה? חח

וחבל, היה חוסך לי כסף, כבר לא נעים לי לבקש מההורים

aviGODFATHER

New member
חחח סליחה...

האמת שה-116 ש"ח זה לא כזה סיפור... הסכום היותר בעייתי הוא זה שמשלמים למורה על הטסט.

m1311

New member
+השיעורים שלוקחים בין טסט לטסט....

זה כל כך הרבה גסף ככה שגם אם אפשר לחסוך ב116 האלה זה עדיף...

למעלה