מישהו יכול לעזור?

R a z i e l

New member
מישהו יכול לעזור?

שלום לכולם. תהיתי אם תוכלו לעזור לי במשהו. אני מחפש שיטות שונות (עולמות) לשחק בהם. אני מחפש בעיקר עולם טכנולוגי ולא פנטזיה.

יי עוד חובב lok ../images/Emo13.gif

חיבבתי את הציטוט בכרטיס אישי אבל לא זיהיתי את המקור שלו (?) עולמות עתידיים.. אממ.. אני לא ממש הבנאדם להמליץ אבל יש מרוצללים.. יש פאראנויה |אורן רוצה פאראנויה| (זה משהו שלא חשבתי שאני אגיד אי פעם
).. ובטוח יש עוד עולמות שכאלה... אבל בגלל שאני חובב של סגנון הפנטזיה אין לי מושג קלוש מה הם (אין לי גם מושג קלוש מה העסק לגבי העולמות שכן הצעתי.. שאל אנשים אחרים פה.. סתם קפצתי כשראיתי raziel
)

Nihau

New member
"מירוצללים" הידוע גם כ-shadowrun

ודרך אגב איך אתה מסתדר עם מקלדת כשיש לך רק שלוש אצבעות? והאים ידעת שיש רחוב וכפר ומתמודד פוליטי על שמך? ומה שלום קיין בימים אילו? לגבי עולמות אפשר להבין אותך, אחרי מה שעבר עליך בעולם פנטזיה(נוסגות') בוודאי לא תרצה לחזור לעוד אחד כזה. האם מצאת את הלסת שלך? יש תאוריות הטוענות שEG גנב לך אותה כדי שלא תוכל לענות לו... לא פעל. אני הייתי עושה חיפוש מעמיק יותר מתחתיו. הוא תמיד נראה כאילו הוא יושב על משהו...

ויש תאוריות שאומרות שטורל השתלט

על נוסגות' קצת אחרי שקיין ורזיאל עזבו לטייל במרחבי הזמן בסוף sr1 .. אז מה ? מי היה מאמין שבדיוק היום שיחקתי שוב במשחק המופלא הזה מההתחלה עד הסוף.. ואפילו הזיתי הילדנים בתוך אחת החידות.. אני בטוח שמדובר בגרסא ישנה של ההילדנים ! עליתי פה על משהו..
תגידו חבורת נוסגות' ששכמותכם.. נתקלתם בהילדנים לאחרונה ? עד כמה קרוב אתם משחקים לעלילה של הסדרה ? רק לוקחים את בסיס העולם ונפטרים מהשאר או משחקים צמוד לעלילה ואפילו משכתבים אותה (יכול להיות נחמד למדי) ? או אולי משהו באמצע.. ?

Nihau

New member
"lok expert answers quwstions"

אנחנו משחקים בתקופה הכמעט אוטופית של 30 שנה לפניהתערפדותו של קיין,בשנים סביב רציחת אריאל כאשר קיין נולד- קצת לפני והרבה לתוך התקופה הזו. כבר פגשנו את המלך אוטמר הצעיר שילדתו עדיין לא נולדה... ניראה לי שאנחנו לא ניגע בסיפור הגדול אבל נעשה הרבה דברים מסביב ונמלא חורים בעודנו משחקים בעולם. LOK משאיר הרבה מאוד חורים שבקלות ניתן למלא במ"ת בלי לפגוע או לשכתב את הסיפור המקורי. חבורת נוסגות' לא ניתקלה בהילדנים ולדעתי לא תתקל בהם לעוד כמה זמן(10 דרגות אולי למרות שאני לא השה"ם אז הכל אפשרי). ואם כבר להתפאר אז אחרי שעשיתי את המבחן האחרון בתואר השני הסתגרתי לי בבית ושחקתי את SR1+2 מההתחלה ועד הסוף ביום אחד! סיפרתי את זה לאמא שלי והיא אמרה ש"זה לא שפוי לשכוח לאכול רק בגלל משחק שכל מה שעושים בו זה לחסל ולהרוג כל דבר שזז" אמהות...לכו תבינו.

ננסק

New member
Spacemaster: Priveteer

בדיוק לאחרונה נזכרנו במשחק הנהדר הזה. בתור התחלה מדובר במערכת החוקים של Rolemaster, מה שאומר שהשיטה היא מאוד ריאליסטית. יותר בסגנון "מד"ב קשה" מאשר ב-"Space Opera", שזה אומר שאם יורים בך, והם טובים בזה, כנראה מאוד שתמות (ולא תמשיך להחזיק מעמד עד הסצינה בה אתה אמור להיהרג עבור העולם כולו על ידי זינוק לתוך כור גרעיני). העולם מעניין למדי, לפחות לדעת כל מי ששאלתי. זה התחיל בכך שגזע ה-Oort, שהם מעין גמדים שמנים במיוחד ומלאי פרווה מכל עבר, יצאו לחלל החיצון. הם גילו לתדהמתם שהמוני פלנטות אחרות מיושבות בגזעים תבוניים, ויותר מזה- הם גילו עוד פלנטות עליהן שוכנים גזע ה-Oort! לאחר בדיקה של כ-50 פלנטות, התברר המצב: יש בגלקסיה כולה (או לפחות, בחלק הזה שלה) רק שבעה גזעים, אלא שהם מפוזרים על פני פלנטות רבות. כל הגזעים התפתחו מענף אבולוציוני מסויים, ששוכן גם בכל פלנטה אחרת רק באופן "מושקט". כך למשל כדור הארץ הוא בית לגזע בני האדם, שהתפתחו מהקופים, אך יש לנו גם חתולים, זאבים ודובים, שהם הבסיס לשלושה גזעים אחרים, תבוניים לא פחות. ה-Oort הקדמוניים של כדור הארץ נכחדו כולם, כמה חבל. כך גם הדינוזאורים, שמסתבר שהם גזע תבוני כמו כל אחד אחר. כל הגזעים הגיעו במהירות לטיסה חללית, והקימו קואליציה מכובדת ומתקדמת טכנולוגית. בינתיים, מאות שנות אור משם, פלנטה אחרת שעליה גזע ה-Oort הגיעה לבדה לטיסה חללית, אלא שעבורם דברים הלכו אחרת לגמרי. הם נחתו על פלנטה של גזע ה-Falanr, החתולים האכזריים, שהשתמשו בהם בשביל לבנות לעצמם אימפריה חללית נרחבת. אומנם קטנה יותר ופרמיטיבית יותר מהקואליציה, אבל אכזרית מספיק בשביל לכסות על כך. בסופו של דבר נפגשו שני הכוחות, והתחילו קרבות ענק. הקואליציה הפסידה שוב ושוב, ולמעשה "זמן המשחק התחילי" הוא בדיוק אחרי שהאימפריה כבשה את כדור הארץ מידי הקואליציה, והמצב נראה עגום מתמיד. השחקנים כנראה שישחקו צוות חללית Privateer, שזה העתקה של קונספט שהיה קיים בזמן המאה ה-17: ממשלה אחת מממנת את הקבוצה, שהיא למעשה קבוצת פיראטים לכל דבר, שאמורה לפשוט על קווי אספקה של האויב ולעשות להם צרות, באופן לא פורמלי. מא-גניב. יש כל כך הרבה שאפשר לעשות בעולם כזה.

Gilgam69

New member
ה-Oort לא גמדים שמנים

אלא פשוט כדורי פרווה בגודל של חצי בן אדם. התאור הכי נכון לתת להם הוא ביצה ענקית מכוסה פרווה בעל גפיים. פשוט כאלה חמודים... הם התפתחו מגזע של חיה שנקרא Braat שהוא פשוט כדור פרווה קטן שלא התפתח על כדור הארץ.

BluePrint

New member
.hyperclassic, unobtainable

MechWarrior של FASA ז"ל. זה לא רק רובוטים ענקיים עם מחסן נשק של חטיבה שלמה. (איפה הספר שלי?) אה כן, וגם Dark Conspiracy. לא לגמרי עתידני, אבל לגמרי טכנולוגי. למרות שנלחמים נגד שדים ובני משפחתם. (את הספר הזה מצאתי, אבל הוא לא אצלי)

road kill

New member
בהחלט drak conspiracy.

בהחלט drak conspiracy.ממש נוסטלגיה,משחק חביב לחלוטין שיחקתי בו לפני כ10 שנים. ויש כמובן גם את call of cthulu או משהו כזה- delta green שזה cthulu של המאה ה20-21.

למעלה