מישהו יכול לעזור ?

אלי ו.

New member
כמה הערות קטנות

1. איפה הבטן? אני לא רואה תרגילי בטן 2. ליד אחורית הייתי מחליף את לחיצת החזה הצרה במקבילים. (שיהיה מענין, אין סיבה "מקצועית") 3. במקום 2 לחיצות כתפיים הייתי עושה לחיצת כתפיים ואח"כ הרמות (הרחקות) ידיים לצדדים. (הקפד על קצב איטי, בלי תנופה) דרך אגב, למה הלחיצה בעמידה ולא בישיבה? 4. באירובי אולי הייתי מוסיף ענין ועושה אימון אחד ארוך בעצימות נמוכה (כמו שאתה כבר עושה) ובפעם הבאה אחד קצר בעצימות גבוהה (נניח 20 דקות) זה יעשה שינוי לתכנית שלך, ושינוי זה תבלין מצויין לחיים. (אימון ארוך אחרי יום רגליים, ועצים אחרי אימון ב´) 5. לחזה הייתי משנה: א. לחיצה בשכיבה ב. לחיצה בשיפוע (אפשר במכשיר הסמיט) ג. פרפר (או FLY) 6. אני לא רואה חימום לרגל אחורית. זה שריר "עצבני" שצריך להזהר איתו, עשה חימום ומתיחות.

operationss

New member
תודה רבה

וויתרתי על תרגילי הבטן - לדעתי זה סתם בזבוז זמן. יש לי שרירים חזקים מאד כי התאמנתי הרבה על הבטן אבל הם מוסתרים על ידי שומן - לכן אני מוותר על התרגילים ומתרכז באימון אירובי בסוף כל אימון. את שאר העצות שלך אני אקח לתשומת ליבי.

operationss

New member
מישהו יכול לעזור ?

לפני יומיים השארתי הודעה עם תוכנית האימונים הישנה שלי ועם החדשה שאני מעוניין לעבור אליה. אף אחד לא העיר ולא נתן לי שום עצה עדיין ... בעקרון אני עובר מתוכנית של 3 סטים של 10 חזרות ל תוכנית של 3 סטים של 6 חזרות - מעבר מתוכנית היפרטרופיה לתוכנית כוח. השינוי הזה מספיק כדי להיחשב מעבר תוכנית? תודה.

אלי ו.

New member
לא הייתי מותר על הבטן

זה שריר חשוב מדי. לא רק מבחינת כח, אלא מבחינת יצוב עמוד השדרה. הייתי מכניס 3 סטים של 10-15 (עם משקל) בסוף אחד האימונים.

גלעד ק

New member
השינוי מספיק

בקשר לתוכנית החדשה בחלק מהמכשירים לא העלת משקל לעומת הישנה כמו פרפר.

sowhatt

New member
הסתכלתי בתוכנית שלך, ומשהו ממש מוזר

לי... בלחיצת חזה ישיבה [מכונה], אתה במשקל 42 ק"ג? אתה בטוח? לא יודע, הסתכלתי בתוכנית שלך, ובלחיצת חזה בישיבה אתה מרים יחסית קצת לשאר התרגילים... אני מרים 45 ק"ג בלחיצה, אבל בפרפר הרבה פחות ממך, משהו כמו 45 ק"ג...

operationss

New member
יש לי הסבר לתופעה...

אני די בטוח שהמספר שרשמתי בפרפר נכון, חוץ מזה- זה מאד תלוי במכניקה של המכשיר. בלחיצת חזה במכשיר אני מרים קצת כי זה המכשיר השלישי שעובד על החזה ואני עושה אותו אחרון - מן הסתם היכולת יורדת מאד לאחר הלחיצה בשכיבה והפרפר.

sowhatt

New member
אצלי לחיצת חזה בישיבה זה המכשיר הש

השלישי גם, אחרי מקבילים ופרפר... זה מוזר לי. תגיד איך החזה שלך? מפותח מאוד? מה ההיקף?

operationss

New member
קשה לי לענות

אני לא מודד את עצמי בהיקפים וקשה לי לתת הערכה על סמך מראה - זה מאד לא אמין.

sowhatt

New member
אני מודד עם סרט כזה, סרט מדידה

מערכת כלי תפירה שיש לנו בבית =). את החזה אני מודד בקו הפטמות... אה מישהו יודע, אם מודדים את החזה כשעושים שריר? או סתם ככה?

אלי ו.

New member
לא קראתי את התכנית

אבל אם זו התכנית הישנה, המשקלים יעלו, וגם זמני המנוחה יעלו ל 2 דקות.

למעלה