מישהו יכול לעזור לי בעיצוב לוגו?|טמ

shakshuki

New member
מישהו יכול לעזור לי בעיצוב לוגו?|טמ

שלום חברים
אני הייתי רוצה ללמוד לעצב לוגו שאוכל להוסיף אותו למסמכי וורד. האם תוכלו להפנות אותי למדריך ברשת או משהו אחר, או אולי מישהו מכם יכול לעזור?

לוגו למה?

אתה מוזמן לפנות לפורום תקשורת חזותית..אנחנו יותר תלת מימדיים. בכל אופן על מנת ךעזור לך, צריך לדעת לאיזה שם, מה זה מייצג, חברה למה? והמון פרטים נוספים...אז תשדר לנו, נראה מה נוכל לעשות... יפעת שגב מנהלת הפורום

shakshuki

New member
הלוגו אמור להופיע

על ניירות מכתבים, פירסומים וכו' של החברה שלי. אני מתכוון ללוגו שמופיע בראש הדף, או בתחתיתו וכולל את שם החברה, או סמל שמייצג אותה, וכו'.

ברור...../images/Emo12.gif

התכוונתי לאיזה חברה?מה אתה מוכר? מוכר מחשבים?בננות? אתה טייס פרטי? או רקדן פרטי? יצרן פיתות ?או משווק מערכות סאונד? ברור לך שכל אחד מאלה צריך לוגו שונה, נכון? מה השם של העסק? וכן, מן הסתם זה יהיה למעלה או למטה בדף המכתבים....ואם זה כ"כ פשוט תעשה את זה לבד בוורד.. בהצלחה, יפעת שגב

shakshuki

New member
אני רוקד במטוסים פרטיים ../images/Emo99.gif

אני מתכוון להקים פרוייקט הכרויות. אין לי שמץ מושג או רעיון לצורה של הלוגו. האמת שאני רוצה פשוט לרכוש כלים ליצור לבד לוגואים, ואחר כך אחליט על צורת הלוגו.

IReI

New member
תוכנות לגרפיקה-

Macromedia Freehand, Adobe Illustrator ויש עוד לא חסר...

תנסה לעבוד עם..

פוטושופ, יכול להיות שאפשר להוריד גרסת ניסיון.. תוכנה מעולה לבניית לוגויים וכן פריהנד. תנסה להעלות רעיונות הקשורים בעולם ההיכרויות ולבצע אותם בתוכנה. הכי פשוט יהיה אם תקנה ספר בנושא, המסביר על אחת התוכנות. אחרי הכל, אנשים לומדים את זה כמה שנים אתה יודע...יהיה לי קצת קשה ללמד פוטושופ דרך הפורום...אבל יש ספרים מאוד נוחים וברורים לשימוש, שחלק מהתרגילים שבהם הינם על עיצוב לוגו.תנסה.תראה.תבדוק.בהצלחה. יפעת שגב מנהלת הפורום

IReI

New member
עם כל הכבוד לפוטושופ

היא אינה תוכנה וקטורית ואינה מיועדת ליצירת לוגויים (נכון קיימת האפשרות של צורות ווקטוריות אך מספר האפשרויות מצומצם) פוטושופ היא תוכנה לעריכת תמונה לכן פיתחה חברת Adobe את ה- Illustrator שהיא תוכנה המיועדת בדיוק למטרה זו. זו רק דעתי האישית

למעלה