מישהו יכול לעזור לזהות את סוג הסלולרי לפי התמונה? ...

רוב הזמן נח

Well-known member
המכשיר נעול?
אינך יכול לפתחו ולדפדף בתפריטיו?
הסר הכיסוי וחפש כתוביות על מעטפת המכשיר...

זה לא ברור שהמכשיר לא שלי?
זה מכשיר של אחת הכתבות של ערוץ 13
שהיא הופיעה איתו בשידור, אז עניין אותי לדעת מה הסוג שלו.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה מבין משהו
יש לך אייפון 17 שעלה 3800 שקל
וכשאתה מקליט שיחה כל העולם ואשתו שומעים הודעה חגיגית על תחילת הקלטה או על סיום הקלטה

אין TTSLEEX
אבל לה היה כנראה אייפון 13. יש שם הקלטת שיחות? בשביל להקליט שיחה היא פשוט הציגה את הטלפון בשידור. ואז זה הקליט את הסאונד ועשה למעשה הקלטה של השיחה. בשביל להקליט ככה שיחה צריך במינימום 2 טלפונים . באחת עושים שיחה ובשני מפעילים וידאו/ רשמקול שמקליט את הסאונד.

מלבד זה, יש מכשירים חיצוניים שמחברים לטלפון שיכולים להקליט שיחות.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה מבין משהו
יש לך אייפון 17 שעלה 3800 שקל
וכשאתה מקליט שיחה כל העולם ואשתו שומעים הודעה חגיגית על תחילת הקלטה או על סיום הקלטה

אין TTSLEEX
נראה לי שגוגל עושים מאמצים לחסום את הפרצה של TTSLEEX שמבטל את ההודעה בתחילת ההקלטה.
אז לא בטוח כמה זמן זה ימשיך להיות אקטואלי בטלפונים החדשים או אחרי כל מיני עדכוני מערכת. יש סיכי טוב שזה לאט לאט יפסיק לעבוד.
אגב, כשבדקתי בשיאומי 14 פרו זה עדיין עבד.

em28

Well-known member
לפי CHATGPT:
המכשיר שבתמונה הוא עייפון (EyePhone) — ניתן לזהות זאת לפי:
  • המגרעת (notch) בראש המסך.
  • ממשק השיחה האופייני ל־iOS, עם כפתורי סיום שיחה, השתקה, רמקול, FaceTime וכו'.
  • עיצוב המסגרת והמסך השטוח.
לפי העיצוב (מגרעת רחבה ולא Dynamic Island), זה נראה כמו אחד הדגמים בין iPhone X ל־iPhone 12.
אם המסגרת היא בצבע מתכתי מבריק — ייתכן שזה iPhone 12 או 12 Pro.
אם היא מבריקה פחות או בצבע שונה, זה יכול להיות iPhone 11.
רוצה שאעזור לצמצם בדיוק לאיזה דגם ספציפי זה לפי הפרטים (למשל, צבע המסגרת או גודל המסך)?

אני הולך על אייפון 13.

גם צ'אט GPT טוען כך:

התמונה מראה מכשיר אייפון — ובאופן מדויק יותר, לפי הצורה של ה־notch (הנוץ), היחס בין המסך למסגרת, וסרגל המחוות בתחתית המסך, מדובר באחד מהדגמים הבאים:

🔹 אייפון 13 / אייפון 13 פרו (או גם 13 מיני / 13 פרו מקס – תלוי בגודל בפועל).

נימוקים מדויקים:

1. הנוץ צר יותר מאשר באייפון 12 — באייפון 13 אפל הקטינה את הנוץ בכ־20%, והוא נראה בדיוק כך.

2. אין Dynamic Island – כלומר זה לא אייפון 14 פרו או 15.

3. יש עדיין נוץ מלא (לא חור או אי) – כך שזה עד אייפון 13.

4. ממשק שיחה עם כפתורים עגולים אפורים ולבן רקע בהיר – תואם ל־iOS 15–16, מה שמתאים לטווח של אייפון 13.

5. קווי המסגרת נראים שטוחים, לא עגולים – מאפיין של סדרות 12 ו־13, אך עם נוץ קטן יותר = סדרה 13.

✅ מסקנה סופית:
המכשיר בתמונה הוא iPhone 13 (או גרסה מאותה סדרה: 13 mini / 13 Pro / 13 Pro Max).

למעלה