מישהו יכול לכתוב את המילים...

מישהו יכול לכתוב את המילים...

את המילים של שיר הפתיחה של דרגון בול זי בעברית ובאנגלית...... בבקשה....... בתודה מראש The Puppet Master עוד משהו שחשבתי עליו ..צריך שלנות את שם הפורום לפורום דרגון בול כללי....... כי אנחנו גם מדברים על הסדרות האחרות נכון....

king kazabubu

New member
אני לא יודע על איזה שיר באנגלית אתה

מדבר... השיר הראשון הוא dragon, dragon, rock the dragon, dragon ball z אלו המילים... ובעברית זה הולך משהו כזה עפים אנחנו דרך ענני האור למרום לעוף מתפשט בכל הגוף כדור הארץ הכועס מזעיף את פניו עוד מעט יתפרץ כאן הר הגעש אם בתוך הקרח הנמס דינוזאור מסתתר אצעד גם על גבו עם כדור הדרגון בול הזוהר שלה היי שלה בכל מקרה אני מרגיש כזאת עוצמה שלה היי שלה מרגיש כל כך חזק אני אציל את העולם שלה היי שלה הראש מלא הרבה הרבה חלומות שלה היי שלה נטייל בלי לפחד גם היום אה יא יא יא!!! אני חושב בכל אופן.. מהזיכרון שלי... ובקשר לשם של הפורום. אמנם הוא מיוחס לדרגון בול זי אבל אנחנו מדברים על הכל. לא כדאי לשנות את השם כי רוב האנשים מכירים את דרגון בול זי.

השאלה היא למה הם רשמו בשיר...?

את השורות של : "היי שלה היי" למה זה בגלל היפנית?

TotoGuy

New member
הסיבה היא פשוטה.

אין תרגום לקטע הזה. ביפאנית הם שרו Cha la, Head cha la ואין תרגום למילים האלה. אפילו בפתיחה היפאנית המקורית, כלומר אחת בלי כתוביות של תרגום, מופיע למטה כתובית של "cha la head cha la" בקטע הזה בפתיחה. זאת אמורה להיות סתם מן קריאת שמחה כזאת. בכל מקרה אין לזה תרגום, אז השאירו את זה פחות או יותר אותו הדבר בעברית.

למעלה