מישהו יכול להגיד לי עם איזו תוכנה ההאקרים משתמשים

shaikn

New member
מישהו יכול להגיד לי עם איזו תוכנה ההאקרים משתמשים

אני מתכוון להאקרים הגדולים שפורצים למיקרוסופט ולדברים דומים כאלה. סתם לידע אישי

mmm

New member
תשובה

תשובה

אין כזה דבר האקרים גדולים שפורצים למחשבים אחרים, יש CRACKERS קטנים משועממים שעושים זאת. לפני שאתחיל להסביר עלי להזהיר אותך שרוב החברות מחזיקות HACKERS גדולים שמגנים עליה, ומוגנות ע``י המשרד הפדרלי להגנה ולשליטה בסחר מידע. הסיכוי לפרוץ לחברה הוא קטן מאוד, הרשתות מאוד מוגנות, וכל פעילות חשודה תוביל לאיתור ולעונשים כבדים. לאחר שהסברתי מה קורה אסביר איך אפשר לנסות ולפרוץ לרשת: בעקרון אפשר לפרוץ כל רשת בעזרת קוד כניסה של אחד המשתמשים, והסיכוי שאחד המשתמשים ברשת מיקרוסופט העולמית, או בחברות גדולות יתנו קוד הוא כמעט אפסית. אפשר לשתול וירוס- קרא את הקטע על הוירוסים- אפשרי אבל קטן מאוד, היום יש אנטי וירוסים וקירות אש שמגנים על הרשתות. אפילו SUBSEVEN או NETBUSיוכלו לעשות זאת. הסיכוי לנחש קוד לבד הינו אפסי, יש מליארדי אפשרויות לקוד. בהנחה שאתה שואל את השאלה הזאת מתוך רצון בידע אז ה מולך. בהנחה שאתה רוצה לנסות לפרוץ ואתה בעל תושיה וקשרים, והרבה מאוד משאבים הזהר, עונשים על סחר לא חוקי במידע ופריצה גדול יותר מעונשים על אונס ורצח.

N0

New member
אלה אם זו מיקרוסופט :)

הפריצה האחרונה (שN0 יודע עליה) שהייתה למיקרוסופט הונגריה ( או הולנד אני לא ממש זוכר משהו עם ה) הייתה עם איזשהו סוס טרויאני ולעזאזל יש כל כך הרבה שהפסקתי לספור אבל M צודק האקרים בכלל לא משתמשים בתוכנות כדי לפרוץ וברוב המקרים הם גם לא פורצים למקומות אלה כדי לבדוק יוכולות פריצה (או לקבל פורנו בחינם) N0

N0

New member
מה אתה חושב...

שהמתכנתים של מיקרוסופט עושים כל היום ? בטח לא עובדים ;-)

למעלה