מישהו יודע

אהוד א1

New member
לא משנה לאן תרכב...

רק אל תעשה זאת על כבישים מהירים.אתה תסכן את עצמך ואת הרכבים מסביבך. בחר לך מסלול איטי, ומגוון וכנס לראש של "טיול".

אבן חצץ

New member
זהו, שאני מסתובב בתל אביב

או לא משנה איפה, ואו שאני נכנס לכבישים יחסית מהירים, או לפקקים, השאלה שלי האם מישהו מכיר כביש סלול נטוש, או שעוברת בו מכונית פעם בשעה, באיזור המרכז?

ADaM4U2

New member
אי אפשר בחיים לעשות הרצה

ככה על כביש נטוש כמו שאתה מבקש...זה פשוט משעמם! לא מספיק שההרצה גם ככה משעממת, ואני יודע כי אני עם עניין ההרצה על הג'וימקס שלי. מייעץ לך תצא לסתם טיולים מתי שיש לך זמן, וכוח. אני אישית חייב לסיים את ההרצה, כי זה מגביל אותי מבחינת הרכבת החברה שלי על הקטנוע. תסתובבבבב סתם זה הכי טוב...

rossi46

New member
נשמע לי קצת מצחיק כל ההרצה הזאת שאתה עושה

כל נושא ההרצה שנוי במחלוקת כן עוזר לא עוזר זה כבר דיון שנמשך פה יותר מידי פעמים אבל לחשוב שתסיים את ה 1000 ק"מ ואז תרכיב את חברה שלך או שתעשה את זה מ 800 זה לא כל כך משנה לקטנוע אין איזה סוויטש שיודע אה עברנו את ה 1000 אז אפשר מעכשיו... אם תעשה את זה בהדרגה ותיסע איתה רגוע בלי פתיחות חזקות ובלי לקרוע את המנוע זה לא יזיק... אפילו שמעתי דעות שזה מועיל..

ADaM4U2

New member
מבחינת ההרצה

קראתי דיי הרבה מאמרים, בעקרון את לא מבצע את ההרצה לפי איך שנהוג. בעקרון אני נוסע עד 90, נותן למנוע קצת אויר שצריך, אבל כרגע אני לא רוצה לאמץ אותו, כי השמן במצב על הפנים, אני שוקל כרגע אם להחליף אותו או לא. בעקרון עומס על המנוע אני לא יתן עכשיו, אני ימתין עם זה. גם ככה נותרו לי 500 ק"מ עד לטיפול 1000.

rossi46

New member
למה לא להחליף אותו?

אם הוא נראה לך די ג'יפה למה לא להחליף אותו? אין שום סיבה לסוע עם שמן מלוכלך זה לא יכול לתרום להרצה... הסיבה היחידה לא להחליף היא כספית... אבל לפי מה שהבנתי אם רוצים להחליף אז להחליף לשמן מינרלי ולא סינטטי וזה שמן די זול

אבן חצץ

New member
שיעמום זה הבעיה הקטנה

הבעיה היא רמזורים ופקקים וכבישים מהירים, והרצה מעצבנת ששששששששששללללללללללאאאאאאאאאאא ננננגגגגגגגגגמממממממררררררררררתתתתתתתתתתת..............................

למעלה