מישהו יודע?

ענתי44

New member
מישהו יודע?

האם נשארו כרטיסים למופע משותף של בארי סחרוף ויודה השבוע באזור המרכז?

למיטב ידיעתי - כן

אבל לא שווה ללכת, כי יודה ישיר רק 4 שירים, רק 4 שירים!!!. זו הופעה של ברי בחרוף עם הנגנים של סחרוף ובאמצע ההופעה יודה יבליח ל-4 שירים ואולי אפילו רק לשלושה. לא שווה לשלם 180 ש"ח רק ל-4 שירים. זו דעתי. עדיף להגיע להופעה ב-18/4 בזאפה. אני אהיה שם. מצפה לראותך.

illani

New member
התלבטות מאוד קשה.

זה נכון, אבל מצד שני - זו הזדמנות לראות את יודה במשהו קצת אחר. זה מאוד מסקרן אותי. ברור שראיתי אותו בהרבה הופעות עם חשמלית לפני שנים אבל בשנה האחרונה לא היתה לו הופעה מסוג כזה.

shmuel16

New member
ראיון בטיוי הקפריסאי עם רסוליס

בראיון עם רסוליס בטלויזיה הקפריסאית ביוונית, פוליקר הוזכר מספר פעמים אבל לא הצלחתי להבין את תוכן השיחה

shay poli

New member
עדכון.

גם אני התלבטתי קשות לגבי לאן ללכת, למען האמת אפילו החלטתי כבר ללכת להופעה של ברי(ממש לא משביל ברי) אבל בשבילך לזכות לשמוע את יהודה בהופעה חשמלית ולו ב 4 שירים! אבל.... בסוף החלטתי לשנות את דעתי וקניתי כרטיס להופעה בזאפה ב18 לחודש. גם בשביל לאחל לליז מזל טוב,וגם בשביל לראות את יהודה בהופעה שלמה (למרות שראיתי אותה כבר אלף פעמים). וגם חשבתי שאולי יהודה יראה אותי בהופעה של ברי ויחשוב שאני בוגד בו??? אז החלטתי ללכת על זאפה! אז נתראה שם!

רינה ד

New member
שי... מה ההתלבטות? תלך גם לברי

ואחכ" לזאפה... אגב יודה התארח גם בהופעה של חמי רודנר, והוא כמובן ראה אותי בהופעה הזאת ואני בטוחה שהוא לא חשב שאני שם בשביל חמי... וואי איך אני מתה על השיר הזה שעכשיו ברדיו (התחלתי לשמוע את התוכנית לפני 10 ד' מזינגואלה) יודה אומר שהוא עדיין פוחד להופיע בפני קהל יווני...הוא רק לא יודע שהופעת הבכורה שלו ביוון תהיה מול כל חברי הפורום (ככה שזה לא ממש קהל יווני
חג שמח מופלטות אני הולכת לישון...

ספי סול

New member
מה ניסגר איתך רינה קבענו שאת

באה להופעה של ברי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נו אל תהיי נאחסית בואי מה הולכת לישון ולמה אף אחד לא מודיע שיש תוכנית עם יהודה?????????????????? וליז לא אנחנו לא מוכרים לאפפות מקמח מצה יש לחמניות ומצות אבל אנחנו עובדים מצומצם אבל עובדים ............................

illani

New member
כן. עדיין יש כרטיסים.

בררתי היום. והם עולים 140 שח. (ולמי שיש כ.אשראי ויזה לאומי - יש הנחה תמורת נקודות) זה יהיה מופע עמידה.

shay poli

New member
אילנה,החלטת כבר

לאיזו הופעה את הולכת? ב18 של יהודה או ב 12 של ברי עם יהודה? או אולי שתיהן? נראה לי אני אזמין עוד כרטיס גם לברי כמו שרינה אמרה!

ספי סול

New member
תרבחו ותסעדו רק חבל שלא

התרבחנו וסעדנו הערב בזאפה..... אגב.......הערב בדיוק לפני 15 שנה (לפי תאריך עברי בצאת חג הפסח ערב המימונה) פוליקר הופיע במועדון הפורום בבאר שבע לא שהייתי בהופעה הזאת אבל רינה סיפרה לי מקודם שהמועדון היה מפווצצצץץץץץץץץץץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה לא מפתיע..... יאלה הלכתי לראות שידור חוזר של האלופה למי שרוצה לראות את זיוה הכפילה של ליז תעשו ערוץ 3 חג שמח!

למעלה