מישהו יודע אם אני רוצה להכניס סימניה כמו שהיא ככתובת אינטרנט נלוות האם יש לי אפשרות
נ ננח נחמ נחמן מאומן New member 3/4/07 #1 מישהו יודע אם אני רוצה להכניס סימניה כמו שהיא ככתובת אינטרנט נלוות האם יש לי אפשרות
א אבי רן 20 New member 4/4/07 #2 אפשר . תעשה אפשרויות ואח``כ שימון בנתון .אח``כ אתר. אח``כ תיכנס ותעשה שמירת סימניה חדשה. אני מקוה שתבין מה שהסברתי
אפשר . תעשה אפשרויות ואח``כ שימון בנתון .אח``כ אתר. אח``כ תיכנס ותעשה שמירת סימניה חדשה. אני מקוה שתבין מה שהסברתי
א אבי רן 20 New member 4/4/07 #3 אפשר . תעשה אפשרויות ואח``כ שימון בנתון .אח``כ אתר. אח``כ תיכנס ותעשה שמירת סימניה חדשה. אני מקוה שתבין מה שהסברתי
אפשר . תעשה אפשרויות ואח``כ שימון בנתון .אח``כ אתר. אח``כ תיכנס ותעשה שמירת סימניה חדשה. אני מקוה שתבין מה שהסברתי
נ ננח נחמ נחמן מאומן New member 4/4/07 #4 את זה אני יודע שאלתי עם יש לי אפשרות להוריד לפורום בכתובת אינטרנט נילוות סימניה מהסימניות שלי כמו שהיא בלי לכתוב אותה מחדש
את זה אני יודע שאלתי עם יש לי אפשרות להוריד לפורום בכתובת אינטרנט נילוות סימניה מהסימניות שלי כמו שהיא בלי לכתוב אותה מחדש