מישהו יודע

באריקסון זה שונה

האמת שבאמת יכול להיות שיש לו תקלה במכשיר,אבל כאשר אריקסון לא מזהה סים כי הוא נעול לסים זר-הוא גם רושם "הכנס כרטיס"... מגיעים אלינו המון אנשים עם תקלה כזאת ולרוב זה מכשיר שהגיע מחו"ל. ובקשר אליך אורי-אף אחד לא אמר לו לקנות מכשיר בחו"ל ואני לא פעם ולא פעמיים אומר כאן שעדיף לשלם יותר-ולהיות בראש שקט שתמיד יש לך לאן ללכת...מצידי תשנה את כל הIMEI של המכשירים שלך,תפתח אותם לסים זר תעשה מה בא לך..אני את שלי אמרתי כבר מזמן.

אבל מה לעשות

הוא קנה כבר... מי שקונה מכשיר בחו"ל, הוא לא עובר על שום חוק, וזה ממש לא בסדר. אני חושב שכמה שהפעולות הללו של צריבה ושינוי ערכים אינן חוקיות, בגדר סיטואציה של טיפול פרטי בשל תקלה אישית, ולא בפעולה מסחרית, אין שום פסול בכך!

m e i r

New member
תדייק בבקשה

כשהוא קנה בחו"ל כנראה שהוא יכל לקנות במחיר X כשהוא פתוח לסימים זרים, או שיכל לקנות מכשיר חסום במחיר זול יותר, כשהרשת שמכרה לו סיבסדה לו את ההפרש. אז הוא גם קנה ביותר זול על חשבונם וגם כרגע רוצה להשתמש במכשיר ברשת אחרת. אז שיפנה לרשת ממנה נקנה המכשיר ושיסדיר את הפתיחה. כל דרך אחרת אינה תקינה ואינה ראויה מבחינה מוסרית.

m e i r

New member
והתשובה היא

יש מין כלל כזה, במשפטים, שאולי הוא לא תמיד הוגן אבל הוא אומר "ייזהר הקונה" כלומר היה עליו לבדוק זאת טרם הקניה. מה יותר פשוט מלהגיע עם סים כארד ולבדוק שזה עובד לפני הקנייה?

למעלה