מישהו יודע

roy758

New member
מישהו יודע

איפה אפשר להשיג את השיר של בלגיה (ניסיתי באירונט ואין שם) זה השיר האחרון שנשאר לי להוריד ואז אני יוכל לשמוע את כככככככל שירי האירוויזיון השנה.
רועי

Yaniv-DC

New member
נסה ב...

esctoday או באודיו גלקסי. אם אני זוכר נכון, אני הורדתי באודיו גלקסי.

roy758

New member
אתה יכול

לתת לי את שם השיר שאני יוכל לחפש אותו, ואת שם הלהקה
רועי

roy758

New member
אתה יכול

לתת לי את הכתובת של אודיו גלקסי (פשוט אני ביקרתי באסקטודיי ואי אפשר להוריד משם
) ואני לא יודע את הכתובת של אודיו גלקסי
רועי

roy758

New member
תסלח לי

שאין לי את השיר מר סקיטר היקר....
זה שאני רוצה לשמוע את השירים של השנה וחסר לי שיר אחד זה נורא כ"כ?!?
רועי

גלעד#

New member
יש לי את השיר

ודווקא בגרסת הסטודיו (אני כמעט בטוח). אני אוכל לשלוח לך רק אם יש לך MESSANGER. יש לי גם את השיר של מלטה (הגרסה החדשה יותר) אותה תוכל להוריד מ- AUDIO GALAXY תחת השם IRA FINAL. אני מחפש את גרסאות הסטודיו של: קפריסין, אוסטריה ו...ישראל.

roy758

New member
יש לי

מסנג´ר, והנה האי-מייל [email protected] ובנוגע לאודיו גלקסי, יש להם שיטת הורדות מוזרה ביותר! עם הסטרלייט שלהם לא הבנתי איך להוריד אז לא הורדתי!
רועי

גלעד#

New member
לרועי - הוספתי אותך לרשימת הקשר

במהלך היום אהיה מחובר, אז אם תהיה מכוונן אשלח לך.

גלעד, יש לי את ישראל בגירסת סטודיו

אם אתה רוצה את השיר, צור איתי קשר דרך איי סי קיו 58925248 אופיר

גלעד#

New member
אין לי איסיקיו

יש לי רק MESSENGER. יש לך אולי לינק מאיפה הורדת? אולי דרך AG? אני אנסה לחפש היום...

לא הורדתי את זה מהאינטרנט...

יש לי את הדיסק של שרית חדד והעברתי את השיר הזה למחשב... אני אולי אוריד היום מסנג´ר אחרי שהמחשב שלי יעבור פירמוט ואז אני אשמח לשלוח לך את זה. לגבי השיר של בוסניה באנגלית - מאיפה הורדת את זה? ד"א, אתה יודע שמלטה עשו עיבוד לשיר שלהם ? עכשיו הוא נשמע הרבה הרבה הרבה יותר טוב ! : ) מלטה עלתה אצלי עוד איזה מקום-שניים..

Asaf S

New member
אופיר....

אתה יכול לשלוח לי אתהגירסת אולפן של שרית ?

גלעד#

New member
על השיר של בוסניה באנגלית ועוד

אני חושב שקיבלתי מנוח (מנהל אתר יורובוסניה עליו השלום) אבל אני לא זוכר (יש לי אותו כבר הרבה זמן). כן ויש לי את הגרסה החדשה של מלטה מזה כמה ימים (לא השתנה הרבה חוץ מה- ETERNITY). יש לי גם את הסטודיו של אסטוניה והגרסה החדשה של אסטוניה (לא בטוח שזו הגרסה החדשה, מדובר בהופעה של סאלינה לא מזמן בלייב, וזה מעט שונה), את כל אלה הורדתי מאדיו גלקאסי. לטורקיה יש גרסה חדשה: אמצע השיר הוא באנגלית. אין לי את הגרסה הזו (עדיין) אך אני מקווה להשיג אותה בשבוע/שבועיים הקרובים. אני מחפש בנרות את הוידאו קליפ/הופעת הנצחון של מריה מלטביה (I WONNA). אם מישהו במקרה שם ידו על הקליפ אשמח מאוד... ואגב, ברכות על המסנג´ר החדש. אשמח לקבל את כתובתך במידה ותתקין אותו (הרבה יותר שווה מאיסיקיו).

למעלה