מישהו יודע

אסתילי

New member
שון, בהקשר למשפט האחרון שאמרת

אני יכולה לדמיין לעצמי איזה אושר והקלה הוא הרגיש כשהוא ראה לידו אתמול את בנות הפורום המקסימות והאיכותיות... אני בטוחה בזה. ולא סתם הוא נכנס לפורום לפנות בוקר שאחרי ההופעה...

rifkin1

New member
ממש דיכא אותי מה שאמרת שון...

מזלו שהייתם שם בשבילו...

moon line

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך שון מה שהיה אתמול

אם להיות כנה ובוטה -זו היתה ירידה לזנות תרתי משמע הורידו אותו ל-"דאון טאון של ת"א ושם במועדון הכעור הזה הוא נאלץ להופיע בתנאי סאונד גרועים , עם ילדים בני 16 שחלקם אוהדים אותו אבל חלקם "מסיבות חינוכיות כנראה" גם קראו לעברו קריאות גנאי (אני יכולה להעיד על כמה נערים שעמדו לידי ) . כמה נמוך הוא עוד יצטרך לרדת?!

shongold

New member
מון חמודה שלי אם אנחנו עוסקים בפועל

לזנות...ואם נתייחס לקהל מעבר לסאונד ואין זה משנה מה גילו "בית זונות" לתפארת היווה. אני תקווה שמהמקום הכי הנמוך הוא יצמח ויגדל ויגיע למקומות להם הוא ראוי - מגיע לו ולנו!

kapit5

New member
שון חביבתי-אני לא יכולה להיתאפק

אני חושבת שהביטוי -'לרדת לזנות' הוא קיצוני מדי.סה'כ מקום בילוי לילדים שבאו לרקוד ולבלות המקום לא נועד מלכתחילה לאנשים בגיל שלנו .אבל צריך לזכור שיש כל מני סוגים של נוער,והם קיבלו את ג'קו בהתלהבות אז אני לא חושבת שזה היה כל כך נורא כמו שתארת את זה אבל את לא חייבת להסכים איתי-זו דעתי.

shongold

New member
כן חומד אבל זה לא מנחם..שיש מקום

נמוך יותר הכוונה..ועל איזה מסיבת שמיניסטים את מדברת?

Karina85

New member
אתמול זאת הייתה מסיבת שמיניסטים

ככה זה כל מועדון... אבל כן זה עדיין באסה.

קניה 1

New member
היי בנות ../images/Emo13.gif

סוף סוף אני כאן, והפורום שוצף כהרגלו... אין לי הרבה זמן לאחרונה, וגם המחשב בבית חולה
אז אני לא כ"כ נכנסת בזמן האחרון.... אבל כיף לבוא ולראות תמונות חדשות (ג'קו באור כחול, כמו מלאך
....), ולשמוע על ההופעה האחרונה.. באמת פורום מדהים! ומה הסיפור עם החולצה?? אשמח להתעדכן.. שיהיה לנו שבוע טוב!

Nova5

New member
היי, קניה, מה שלומך?

בקשר לחולצה - אין בעיה, תתקשרי אלי או לדידה

שונית 7

New member
היקניה חסרת לי חמודה מלכת השרשורים

ומי ילמד אותי לשרשר נכון אם לא את?{זה לא בציניות באמת חסרתלי הרבנית קניה!!!}

קניה 1

New member
היי שונית! מה שלומך?

נראה לי שכולן כבר למדו לשרשר.. אז אני יכולה לפרוש לי בשקט

שונית 7

New member
תודה חולה כנראה נדבקתי מהפורום

תמונה חמודה .זה מההופעה האשונה אם אני זוכרת נכון??

דורית41

New member
קניה-ברוך שובך

באמת באמת חסרה לנו.(תנסי את שיטת האנרגיות החיוביות גם עם המחשב שלך-עם שלי זה עבד,ולמרות שבמוקד התמיכה של בזק בינ"ל אמרו שאין מה לעשות עד מחר...). התמונה שצרפת-היא כמעט מזכירה נשכחות למרות שזה היה ממש לא מזמן-ההופעה הראשונה בגהה....כמה מים עברו בנהר מאז...

קניה 1

New member
במקרה שלי צריך יותר מאנרגיות....

וגם הייתי ממש עמוסה אז אפילו עוד לא הבאתי את המחשב לרופא מחשבים (
) והוא סתם מונח לו על השולחן בביתי בחוסר מעש..... והוהפעה הראשונה (אם אפשר לקרוא לזה :הופעה" בכל זאת, ארבעה שירים, ובערך 10 דקות על הבמה...), היתה ממש חשובה בעיני, ובגלל זה גם לא היה סיכוי שהיתי נעדרת ממנה.... לגבי ההמשך, אני אגיע להופעות, אבל לא כאלה כמו שהיו אתמול..להידחס עם ילדים בני 15 זה קצת יותר מידי בשבילי...

דורית41

New member
תנסי-../images/Emo193.gifרופא מחשבים אלטרנטיבי..

אולי זה עדיף.....תשמעי-לא ממש נדחסנו עם הילדים בני ה-15,זה יותר שנדחסנו לידם....ואפילו רב הזמן לא לידם. אמרתי לג'קו שזה שאנחנו מגיעות למקומות כאלה -הזוי לחלוטין,....יתכן שזו אחת הסיבות שמתוכננת הופעה לפורום- הוא וורד חסים על בריאותנו הנפשית....

Karina85

New member
שומעת...

נראה לי שבריאותינו הנפשית די אבודה... ולא תשוב להיות כשהייתה חחח...

דורית41

New member
אה,נכון-

הזכרת לי -בנוסף למפגש עם ג'קו,מתוכנן גם מפגש המוני של הפורום עם המרפאה לבריאות הנפש- לטיפול קולקטיבי.קבלת זימון?

Karina85

New member
לא...

אבל אני אתפוס לשיחה את מפקדת ברה"ן... אני מכירה אותה בגלל המילואימניקים חחח

למעלה