מישהו יודע .. איפה אני יכולה להשיג שייקר
T tomster New member 13/2/02 #2 שקשקן... ברשת חנויות סמבירא... יש להם מגוון לא רע... מ80 עד 250 שח...
T tomster New member 13/2/02 #4 לא מצטער... אגב... אם יש לך מישהו שטס לאנשהו באירופה... יש שם שייקרים הרבה יותר איכותיים... ובמחירים ממש מגוכחים...
לא מצטער... אגב... אם יש לך מישהו שטס לאנשהו באירופה... יש שם שייקרים הרבה יותר איכותיים... ובמחירים ממש מגוכחים...
C crazykiki New member 14/2/02 #5 תודה בכל אופן.... או שאני אחכה שמישהו יטוס... או ש.. שמועה עברה שמוכרים גם בשוק הפשפשים כמה שייקרים שהם סבבה (סבירים)
תודה בכל אופן.... או שאני אחכה שמישהו יטוס... או ש.. שמועה עברה שמוכרים גם בשוק הפשפשים כמה שייקרים שהם סבבה (סבירים)
A alex New member 15/2/02 #8 בסמטה אלמונית... או פלמונית , לא זוכר , יש חנות מאוד מקצועית למסעדות. ליד צ´ימיצ´נגה (ממש אותו בניין) יש את החנות של שרותי ארגל.
בסמטה אלמונית... או פלמונית , לא זוכר , יש חנות מאוד מקצועית למסעדות. ליד צ´ימיצ´נגה (ממש אותו בניין) יש את החנות של שרותי ארגל.
A avibuch New member 17/2/02 #9 בסמטה אלמונית החנות בסמטה אלמונית נקראת - ריבלין. ציוד למסעדות. צ´ימיצ´נגה זה סמוך ליגאל אלון (צד מזרחי של איילון).
בסמטה אלמונית החנות בסמטה אלמונית נקראת - ריבלין. ציוד למסעדות. צ´ימיצ´נגה זה סמוך ליגאל אלון (צד מזרחי של איילון).