מישהו יודע??

מישהו יודע??

באיזו שעה מתחיל היום סבב הזוגות הראשון בהרקדה בגולדה של ישראל שיקר..? תודה מראש על העזרה.....

במקום איפה יש את כל המידע

כתוב שהמתחילים בשעה 20:00 הבינוניים בשעה 21:00 והמתקדמים בשעה 21:30. אני מניח שישראל לא עומד עם סטופר כדי להחליף בדיוק בנקודת זמן ידועה. סביר להניח שהיכן שהוא במשך השעה וחצי של המתחילים הוא עובר גם לזוגות. בוא נומר שבשבוע שעבר הוע עבר לזוגות בשעה 20:52:38 (38 שניות). אני מניח שהוע יעבור גם היום פחות או יותר באותה שעה. לא נראה לי שאם תפסיד ריקוד זוגות אחד או תגיע ותרקוד שני ריקודי מעגל, עלול להגרם אסון כלשהו. לאחר מכן, סביר להניח שבזמן של הבינוניים והמתקדמים הוא גם עובר מתישהו לזוגות, נראה לי שזה יהיה בערך בשעה 21:28:33:44:28. אני מקווה שכשתיהיה שם תוכל לעדכן אותנו על הזמן המדויק מתי הארוע המסעיר הזה קרה. וסליחה על הציניות...

הרקדה של ישראל שיקר....

קודם כל אני סולח לך....גם אתה בן אדם ומותר לך להרגיש משועשע.... כמרקיד וותיק אתה אמור לדעת שישנן שעות קבועות למעבר ממעגלים לזוגות...ומאחר ומעודי לא הייתי אצלו בהרקדה....אין לי שמץ של מושג מתי המעברים ההיסטוריים הללו מתרחשים בהרקדותיו.... זו הזדמנות להגיד לך מילה טובה על הסבלנות הרבה , הנועם , דרך הארץ והיחס הסלחני שאתה מגלה כלפי חלק מהכותבים בפורום..... במקומך את חלקם הייתי תולה בכיכר העיר במקום בולט אך מספיק גבוה כדי שיקח זמן רב עד שיורידו אותם.....(סתאאאאאאאאאאאאאם) כל ישראל חברים - אך לשמחתי לא כולם חברים שלי..... שיהיה לך חג שמח ומלא הומור....

תודה. ועכשיו ברצינות:

הרי אין שעות מדויקות, וזה לא כל כך משנה. אם ממילא אתה בא לרקוד אצלו הרי אם תרוויח כמה ריקודי מעגל או "תפסיד" כמה ריקודי זוגות - סו ווט? תלך לרקוד שם, תחוש את האווירה, החברים המדריך. תיהנה ואז תחליט אם לבוא בפעם הבאה.

למעלה