מישהו יודע?

היה את הכתבות האלה..

שהיא באה ללמד באיזה בית ספר וכולם קפצו עליה והיא הייתה צריכה להתחבא בהפסקות בחדר מורים... אבל אני לא זוכרת איזה בית ספר..

את רואה כל יום לומדים משהו חדש

די להיות מאמי זאת ליארורי?? ליאורייי לא ידעתי שיש לך פה גם חשבון כזה אני אוהבתותך ניראה אותך כבר בבצפר ומאיפה את יודעת שהיא מלמדת בעיר שלנו?

אני יודעת

וגם פגשתי אותה פעם אחת בנס ציונה בבצפר בן צבי זה בצפר יסודי היא מלמדת שמה דרמה וזה אידית לזאותי מעלי

DoRiNuS sMiNiA

New member
היא לימדה פעם בבית הספר שלי...

חפרתי מספיק אז בקצרה... בית הספר שלי הוא בתי ספר לאומנויות הבמה. המורות שלי לתיאטרון חברות שלה והיא הייתה אצלנו פעמיים בסך הכל. בית הספר כצנלסון,חולון.

dollzy

New member
אני פה.. זה בסדר..

חחח סתם.. דבר ראשון זה אדית! ודבר שני היא מלמדת בביה"ס בן צבי בנס ציונה אבל אני מבקשת לא ללכת לשם! מספיק יש לה על הראש עם כל התלמידים ששם..

מ ו ג ה

New member
../images/Emo9.gif

היא לימדה פעם ביצפר של בת דודה שלי, "הדרים" אבל מאז שהיא מלמדת שם הוא הפך ל"הדרים ע"ש אילן רמון" בבאר-יעקב, אבל היא רק החליפה איזה מורה...כווווולם קפצו עליה

dollzy

New member
אם את כבר הולכת..

אני מבקשת שלא תקפצי עליה ותשתגעי.. יש לה מספיק בעיות עם התלמידים שם היא לא צריכה עוד.. אז אם את כבר הולכת תעשי את זה בדרך מנומסת..

יאא סתיו זאת את?:-O

זאת אני אורטל
ראית אותה כבר איתי שחכת
דבריייי איתי מי שלא יודע סתיו בכיתה המקבילה שלי בבצפר
כפרעלייך

חח לא איזה הלוואי

וחוץ מזה אני לומדת בחטיבה והיא מלמדת ביסודי.. אבל הבצפר שלה מול החטיבה שלי

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifהאא .. אבלל ..

אנ'לא מבינה אותה .. או שהיא אוהבת לעבוד . או שהיא ממש אבל ממש אוהבת ילדיםם .. כיי .. ישלה כבר ת'עבודה בשמינייה .. למה היא צכה עוד אחת ? [[[ וואי כבר התרגלתי לכתוב בפורום חהחה כי מלא זמן לא הייתי פהה ]]]

למעלה