מישהו יודע באיזה מקום אנחנו בגלגל"צ? הכוונה כמובן לשיר אני הולך
H handlessman New member 16/1/06 #2 אני מניח שלא, למה שיפרסמו את../images/Emo27.gif זה כשהמצעד עדיין רץ? זה עשוי להשפיע על אנשים לבחור בניגוד לרצונם, ובנוסף... קיים ביטוי שאומר "לא מראים לחמור חצי עבודה", כשבמקרה הזה אנחנו כנראה החמורים...
אני מניח שלא, למה שיפרסמו את../images/Emo27.gif זה כשהמצעד עדיין רץ? זה עשוי להשפיע על אנשים לבחור בניגוד לרצונם, ובנוסף... קיים ביטוי שאומר "לא מראים לחמור חצי עבודה", כשבמקרה הזה אנחנו כנראה החמורים...
G glitter8 New member 16/1/06 #3 אבל כל שבוע יש מצעד הכוונה כמובן לתוצאות השבוע האחרון זה לא כמו ברשת ג?
H handlessman New member 16/1/06 #4 אה זה לא מצעד מתמשך כזה?? טוב... אה, ובלי קשר - העליתי את מילות השירים העבריים מפארקינג קומפלטו לשירונט...
אה זה לא מצעד מתמשך כזה?? טוב... אה, ובלי קשר - העליתי את מילות השירים העבריים מפארקינג קומפלטו לשירונט...
S sarita4 New member 17/1/06 #6 יש משהו שמגיע לפרסי העמי../images/Emo35.gif (שנה שעברה דיויד הופיע למי שזוכר) ועדיין אין לי מושג אם השנה הוא גם יופיע אבל הוא מועמד לפרס DVD..בהצלחה.
יש משהו שמגיע לפרסי העמי../images/Emo35.gif (שנה שעברה דיויד הופיע למי שזוכר) ועדיין אין לי מושג אם השנה הוא גם יופיע אבל הוא מועמד לפרס DVD..בהצלחה.
H handlessman New member 19/1/06 #7 מה זאת אומרת פרס DVD? יעני אם הוא יזכה הוא יקבל DVD? נו באמת זה לא איזה בינגו מחורבן במלון באילת!
H handlessman New member 19/1/06 #9 מממ... צחקתי... אבל באמת לא ידעתי... כלומר ה-DVD של מצדה, זה הכוונה?