מישהו יודע מתי העונה השלישית מגיעה?!?!?!?!?!
O Omer d25 New member 2/1/06 #3 כן כן כן היא מגיעה ב 3 לפברואר זה מגיע מגיע!!! ב 3 לפברואר זה מגיע שמעת שמעת?!?!!? זה מגיע אני הולך לעשות מסיבה גדולה אתה יודע למה?!?! כי זה מגיע!!!!!!!!!!!!!
כן כן כן היא מגיעה ב 3 לפברואר זה מגיע מגיע!!! ב 3 לפברואר זה מגיע שמעת שמעת?!?!!? זה מגיע אני הולך לעשות מסיבה גדולה אתה יודע למה?!?! כי זה מגיע!!!!!!!!!!!!!
E EvaNofit New member 2/1/06 #5 נראה לי שזה נאמר קצת בצחוק....... ומהתלהבות לקראת העונה הראשונה..... לא חושבת שבאמת תהיה מסיבה....
E elena20 New member 2/1/06 #6 ../images/Emo6.gif הוא כתב את זה בפורום של או.סי ומכושפות כאילו בכל פורום הוא רושם את אותו הדבר על הסדרה נגיד בפורום של מכושפות הוא רשם"כן כן מחר מגיעה העונה השמינית של מכושפות" אז באמת מוזר קצת.....
../images/Emo6.gif הוא כתב את זה בפורום של או.סי ומכושפות כאילו בכל פורום הוא רושם את אותו הדבר על הסדרה נגיד בפורום של מכושפות הוא רשם"כן כן מחר מגיעה העונה השמינית של מכושפות" אז באמת מוזר קצת.....
E EvaNofit New member 2/1/06 #7 אז זה באמת לא מצחיק והוא פסיכופת כמו שטענו...... newfoundgloryblink צודק.