מישהו יודע??

עוגייה

New member
מישהו יודע??

מתי העונה השנייה של בנות גילמור מתחילה? אוף אני חייבת לראות את זה.....

~*~gaL

New member
יש זמן..

אני מנחשת כמובן, שזה יגיע יחד עם העונה הבאה של אי. אר.... וחברים.. שרק עכשיו משודרות באמריקה. וכשזה יגיע לפה, זה יצא בסביבות מרץ-אפריל

איליה.

New member
מה, יש עונה חדשה של חברים??? ../images/Emo13.gif

זאת שמשודרת עכשיו בערוץ 3 היא לא האחרונה? באמת?

ylikonen

New member
כן יש

בעונה הזאת שון פן מופיע בדיי הרבה פרקים. מקווה שהעונה תגיע לפה מהר

איליה.

New member
איזה חדשות טובות!

מאוהבת!

New member
איזה אושרררררררררר

כאילו ידעתי שיש עונה נוספת... אבל זה שוב אושר לשמוע את זה.......

AlonLaudon

New member
שון פן מופיע

רק בפרק אחד- 805 The One With The Halloween Party והוא יופיע כארוס של אורסולה ומורה. הפרק עוד לא הוקלט בגלל התקפות הטרור. העונה אמורה להגיע בסביבות מרץ-אפריל כשכל העונות שכרגע נגמרו יתחילו.

Yaniv-DC

New member
המצאות על סמך כתבות שקריות בYNET

אז YNET כתבו שהוא משתתף קבוע... אז מה... העונה החדשה גם בכלל עוד לא התחילה בארה"ב!!!!!!! העונה תתחיל בארה"ב ביום חמישי הצתרגש עלינו לטובה בה נחקור ממי רייצ´ל בהריון. אח"כ נצפה בסדרה החדשה על המוח של ההוא שברח לי השם שלו, נתענג על עונה שלישית של ויל וגרייס, נצחקק מJUST SHOOT ME, נתפעם מעונה חדשה של ER שם נדע האם האבא המכה מת לבסוף או שמא שרד ואז נצא למועדון עד אמצע הלילה
וביום שישי... עונה שנייה של דארק אנג´ל... תאמינו לי, רק בשביל זה שווה לחיות באמריקה.

Yaniv-DC

New member
תודה.

זכרתי שזה משהו יהודי אבל משום מה היה תקוע לי רבינוביץ´ אבל זה נראה לי לא כל כך טוב לשידור מחוץ לגבולות ברוקלין, למרות שזה יכול להיות שם גדול
ועם כבר רבינוביץ´, מישהו יודע לאן נעלמה נירה רבינוביץ´?

עוגייה

New member
מממממהההה????

זה עוד מלאאאאאאאא זמן!!!!!! איזה באסה!!!
איך אני אסתדר בלי רורי, ולורליי, ואמילי, ולוק, ודין החתיייייך וטריסטן גם, ופריס המגעילה, וסוקי, וסבא של רורי(איך אני אוהבת את הקטע שבפרק הראשון לורליי ואמילי מדברות במטבח על זה שאמילי הלוותה ללורליי כסף, ואז רורי שומעת את זה ומסתכלת על סבא שלה והוא בכלל ישן
) ומקס ומה עם החתונה?? איזזזזזזזזזזזזזזזזזה באסה!!!!!!!!!!!!

ריקו`

New member
תגובה מערוץ 3:

(שקיבלתי מהם באימייל) העונה השניה תתחיל בערוץ 3 החל ממרץ הבא העונה הראשונה תשודר בשידור חוזר בימי שבת בחודש אוקטובר בשידור מרתוני ארבע פרקים ברצף

~*~gaL

New member
אאוווווף!!! דיי כבר!!!

ידעתי שכשהעונה של בנות גילמור תגמר *כבר* יהיו שידורים חוזרים!!! דיי!! דיי!! דייייייי!! אני רוצה שידורים חוזרים של אי. אר. כבר!!! נמאס לי!!!!!!!!!! נמאסססססססססססססססס ליייייייייייייי!!!!!!!!!!!! אני הולכת לכתוב להם עכשיו

למעלה