מישהו יודע?

KingpinEX

New member
מישהו יודע?

אם בשיר של DMX - Party Up הוא מדבר על אמ? אני חושב שכן אבל... זה לא נראה לי כל כך... כאילו אני צריך להיות בטוח...

KingpinEX

New member
עוד משהו שרציתי לדעת בקשר לפורום

למה שרשורים לא קופצים?

bLAck hALo

New member
....

לא. בעיקרון הייתה שמועה שהיה בנייהם ביף פשוט בעקבות שורות משיר של אמ' ומשיר של DMX היה באמת נראה שהיה משהו ..אבל לא היה כלום. ושרשורים לא קופצים מ-2 סיבות: 1. או שאין יותר מ-10 תווים בתוכן ההודעה 2. יש זמן מוגבל <אחרי כמה ימים שעוברים> שההודעה כבר לא קופצת..ואז רק המנהל יכול להקפיץ אותה.

Ill Fame

New member
יש כמעט בית שלם שמכוון לאמ'

את בטוחה שלא היה ביניהם כלום?

bLAck hALo

New member
כן..ואני יודעת למה אתה מתכוון

יש בשיר "Marshall Mathers" איזה משפט או שניים שנראה כאילו זה במכוון ל-DMX <ובעוד שיר של אמ'..אני כבר לא זוכרת איזה וזה לא שיר מאלבום רשמי> ובשיר של DMX יש: 1. "And I don't know who the fuck you think you talkin to but I'm not him, aight slim? So watch what you do" ששם הוא גם אומר "SLIM" אבל הכוונה לא לאמ'..<הבנתי גם שסלים זה סלאנג friend, homie וכד'...> 2."What's gon' be the outcome? Hmm, let's add up all the factors You wack, you're twisted, your girl's a hoe You're broke, the kid ain't yours, and e'rybody know Your old man say you stupid, you be like, "So? I love my baby mother, I never let her go" ששם נראה שהכוונה לאמינם, קים והיילי אז זה נראה שבאמת היה איזה ביף בסה"כ מדובר בצירוף מקרים+שמועות.. אבל לא היה כלום.

KingpinEX

New member
פלוס הוא מדבר

למה אתה חושב שאתצה סופר מן אני ירביץ לך עם המיקרופון והזין שלי... וסופרמן זה אמינם בשיר סופרמן...

Ill Fame

New member
אני עדיין חושב שהיה ביף

וגם אני לאחר חיפושים ברשת, מצאתי שמעריצי אמ' הגיעו למסקנה התמוהה ש-slim זה סלנג לחבר - שטויות גמורות. באף שיר אחר לא נעשה שום שימוש במילה זו, בטח לא בשירים של DMX (ויש לי את כל האלבומים), והמילה לא בשימוש פרקטי גם לא בסרטים של התעשייה השחורה. לא ברור לי על מה נשענת הקביעה הזאת. מלבד זאת, התיאוריה שמדובר בצירוף מקרים נראית לי מגוכחת לגמרי. בוא נצרף את כל העובדות: אמינם מקדיש שתי שורות באחד משיריו ל"כלב" (כינוי של DMX), ברקע מושמעים נביחות (הסימן המסחרי של DMX - נביחות ברקע ניתן למצוא כמעט בכל סינגל של DMX משש השנים האחרונות), ואמ' משווה את הכלב לכבשה, או משהו כזה. מן העבר השני, DMX מאיים על אמ' תוך פנייה אליו בשמו המסחרי (סלים), ומקדיש בית שלם לאיומים והתנגחויות במישהו, בעל קורות חיים זהים לחלוטין לאלו של אמינם (אימוץ בת, קים מתנהגת כמו זונה, וכו'). אף אחד לא יכול לפסול את האפשרות שמדובר בביף. לדעתי לשניים היה סכסוך, אותו הם אחר כך יישבו, ואז כיסו את הכל בראיונות והכחשות.

bLAck hALo

New member
...

סבב.. אז לא אכתוב שאתה טועה בעניין הזה מצד שני אני גם לא אגיד שאני טועה לדעתי בין השניים לא היה סכסוך אף אחד מהם לא אמר באיזה ראיון או משהו שכן שהיה..ולא חסרים פעמים שהתקשורת <במיוחד בעולם הבידור> מראה דברים שבכלל התרחשו. ומה אני אגיד לך באמת חסרים אומני ראפ עם אותם קורות חיים של אמינם (אימוץ בת, אישה שמתנהגת כמו זונה וכו').

weedman16

New member
ביף

לדעתי היה ביף ג'רקי ביניהם שאחר כך הסתדר למה שניהם שרים ביחד עם אובי טרייס בשיר Go to sleep..

da1boy

New member
איך קוראים לשירים האלו של די אמ אקס

ואמינם שהם יורדים בהם אחד על השני?

למעלה