שמעתי שהוא מעתיק המון תרגילים מספרים לועזיים
ח חייכנית מקסימה New member 28/4/05 #30 טוב, אז לפחות אתה לא אינטגרל חירש הוא גם לא פותר את התרגילים לבד, יש אנשים שיפתרו, וכל התרגילים שמסומנים בנקודות, הם תרגילים שהם עצמם לא ידעו לפתור!
טוב, אז לפחות אתה לא אינטגרל חירש הוא גם לא פותר את התרגילים לבד, יש אנשים שיפתרו, וכל התרגילים שמסומנים בנקודות, הם תרגילים שהם עצמם לא ידעו לפתור!
M My Shadow and ME New member 28/4/05 #31 חחח נכון אפילו שאלה לא תרגילים קשים בגרוש:S... והאמת, אני כבר סיימתי את ספרי בני גורן..חעחע! עכשיו אני ביואל גבע וגבי יקואל... חח יש עוד מטורפים מסתבר
חחח נכון אפילו שאלה לא תרגילים קשים בגרוש:S... והאמת, אני כבר סיימתי את ספרי בני גורן..חעחע! עכשיו אני ביואל גבע וגבי יקואל... חח יש עוד מטורפים מסתבר
ח חייכנית מקסימה New member 27/4/05 #24 נצל"ש נכון יש את הפרסומת הזאת לגורן, אז מי שיכנס עליה, זה עושה כזה תקתוקים מצחיקים שכאלה, אז פתחתי בערך מליון דפים כאלה, ועכשיו יש לי מלאמלאמלאמלאמלא תקתוקים כאלה
נצל"ש נכון יש את הפרסומת הזאת לגורן, אז מי שיכנס עליה, זה עושה כזה תקתוקים מצחיקים שכאלה, אז פתחתי בערך מליון דפים כאלה, ועכשיו יש לי מלאמלאמלאמלאמלא תקתוקים כאלה