מישהו יודע?

מישהו יודע?

מי זו הבלונדינית שמופיעה על הגיטרה של ג'ו פרי? (יכול להיות שעניתם פעם אבל לא מצאתי את זה) אגב רציתי לעשות הודעה של אני חדשה והכל אבל זה נראה לי מיותר. אם תרצו לדעת עלי משהו שאני אשמח לענות.

AeroTom

New member
וברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

נשמח לדעת שם,מקום מגורים,גיל,כמה זמן אוהבת את הלהקה,אלבומים שירים אהובים וכל מה שבא לך. ומקווים שתהני איתנו כאן בביתנו החם.נשמח לעזור גם כמובן ןלענות על כל שאלה ושאלות נוספות.

אז ככה...

אוקי קודם כל תודה.... דבר שני אני אוהבת את הלהקה רציני שלוש שנים בערך (מאז שקניתי את oh yeah) ויש לי גם את הבוטלג, הונקינג והדיוידי. השירים האהובים עלי, טוב זאת שאלה קשה אבל בערך: dream on toys in the attic cryin' dont want.... fly away sunshine love in an elevator amazing ועוד הרבה אגב אני קוראת את הפורום די הרבה זמו, לא יודעת למה לא נרשמתי עד עכשיו

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה, אממ...בילי!../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אני שמח מאוד לראות שהצטרפת אלינו ושכבר יש לך כמה וכמה מאלבומי הלהקה, בעיקר את בובו וה-DVD שנחשבים חדשים יחסית ולא נראה לי שנכנסו לתודעה של צרכן המוסיקה הישראלי כמו אלבומים אחרים של אירוסמית'. את מוזמנת לשאול כאן כל שאלה שיש לך לגבי אירוסמית' ואנחנו נשמח לענות, תרגישי חופשית להשתתף פה בדיונים ואני מאוד מקווה לראות אותך כאן אצלנו כמה שיותר!
תהני לך!

oritmagnezy

New member
ברוכה הבאה! את מזל קשת? מה התאריך

שלך? (דצמבר נכון?) מאיפה את בארץ?

קודם כל תודה!

ואני ב11 לדצמבר... אני מנס ציונה שזה איזור ראשון- רחובות שם... אה כן חחח בטעות לא רשמתי את שמי, קוראים לי ענבר.

Aerochick

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif../images/Emo140.gif

תהני לך פה...!

למעלה