מישהו יודע..........

RAVIDOSH

New member
מישהו יודע..........

איך קוראים לפרק שמייקל וויתרלי השתתף במכושפות ? ואיפה אפשר להוריד אותו או לראות אותו ?

זה היה פרק 1X18........../images/Emo26.gif

לפרק קראו When Bad Warlocks Go Good ובעברית קרא לו:מלאך או שטן תקציר(מאתר צללים):פרו נחלצת לעזרתו של ברנדן, חצי מכשף שנולד למשפחת רו, משפחה המתחזקת לרוע בכל דור עד בואם של שלוש אחים שיהיו חזקים יותר מהטוב. בניגוד לשני אחיו, ברנדן מסרב לקחת חלק בעולם הרוע ולהשלים את השילוש אך אחיו אינם מתכוונים לוותר ועליהם לגרום לו להפוך לררע לפני שיהפך לכומר למחרת. פרו מחליטה לעזור לו ויהי מה. כאשר שמה של פרו צץ בשני מקרי רצח של משפחת רו, מאבד אנדי את העשתונות ונשבע לגלות את האמת עליה.

RAVIDOSH

New member
תודה ........

את יודעת איפה אולי אפשר לראות את הפרק או להוריד אותו ?

inbula

New member
זה רושם לי: Sorry, this site is

temporarily unavailable! מה קרה? (תודה בכל זאת)

יכול להיות שיש תקלה או אני יודעת..

שלפעמים זה עושה לי ככה כשיש עידכון-אז זה יכול להיות אחד מאלה. זה אמור להיות בסדר בעוד כמה דקות..אבל אם לא..אז אולי מחר

kyle chandler

New member
זה הוא?../images/Emo168.gif

יש לי משהו כזה שכשאני רואה נגיד סרט ומישהו משתתף ואחרי זה אני רואה אותו בסדרה אני לא זוכר אותו אם עוד לא התחלתי לראות את הסדרה כשראיתי את הסרט...

Nitzan122

New member
הפרק הוא פרק

מספר 118 הנה קישור לאתר ממנו אפשר להוריד את הפרקים של מכושפות (זה יעבוד רק אם יש לך אימיול) פשוט תבחרי שם ברשימה את הפרק שבו הוא השתתף (מלאך או שטן) ותלחצי על השם

נצל"ש כנסו!

אוקי אז הנה משהו נחמד, נכנסתי לאתרי ג'נסן למיניהם והם מכינים אתר של ברכות במיוחד לג'נסן (המושלם שלי) אז כיוון שאני לא מצוינת באנגלית, יש פה מישהו שמצוין באנגלית ומוכן להתנדב לעזור לנו באיך אפשר לשלוח לו? הבנתי את הרעיון הבסיסי נשארו כמה דברים שלא הבנתי.. אז חשבתי שאפשר לכתוב לו ברכות באנגלית ומישהו ישלח להם (לבעלי האתר) את הברכות למיניהם. מה אתם אומרים? נחמד? מישהו מוכן לעזור, ליזום?
*אהמ אהמ* מקווה שגם לא אוהבי ג'נסן יעזרו.

אממ...

רק צריך לקרוא ולהבין איך לשלוח ולאן לשלוח. דרך אגב הברכות זה באנגלית וזה לא חייב להיות ברכות אתם יכולים פשוט להגיד שהוא מושלם שאתה מעריצים אותו וכל שאר כינויי חיבה מתוקים למתוק שלי :]

אוקי!

זה כבר מעצבן! שמתי קישור פעמיים והוא לא עבד! אם עכשיו זה לא עובד תפוז מתתת!! או מתים.. שיהיה..

למעלה