מישהו יודע

BaBa LiVe

New member
תדמייני אותו, הנה הפרטים

את הקלים לשיר הנשמה TOXIC את מכירה? טוב, אני מניח שכן, אבל עקב גילך המופלג אולי לא... קיצר.. כוכבת אותו קליפ, רק בבלונד אחר, רודפת אחרי אלאניס, שהיא בעצמה שרה את אאוט איז טרו שלושים פעם בניו יורק! (כי ספיינלס ודוט' לא שווים!) אני אשלח לך בהזדמנות אני פשוט מוריד משהו בימים אלו!! בתיה, איפה את?!?!?!

Rוית

New member
שוב מרמור?

אתה חייב לצאת מזה.... את הקליפ של OIT אפשר לתפוס בVH1 לרוב..

bmk

New member
רן . . רן . . .רן

הרגת אותי מצחוק, פשוט התאור הכי מצחיק ומדוייק לקליפ המדובר. ואגב קליפ - אני משתפת אותו בדיירקט - אז אפשר להוריד אותו ממני שם. ורן אני כאן כל הזמן. . . ואם לא כאן אז בדיירקט או באיי.סי.קיו.

BaBa LiVe

New member
כן, אנחנו נשמור על קשר!

לא כאן! אז או בדיירקט או באיי סי קיו! אגב, אני חושב שזה קליפ חובבים נפלא! ואני גם אוהב את השיר! הוא כל הזמן באוטו שלי בקולי קולות... רציתי לשמוע גם בלייב, אבל הזמרת שכתבה אותו לא שרה אותו בהופעות

bmk

New member
מסכימה בהחלט . . .

שיר מלא משמעות :) בכל מקרה בקשר לזה שהיא לא שרה אותו בהופעות - אז אל תקח את זה אישית. במסגרת ההופעה האחרונה שלה - היא החליטה לתת רק חצי הופעה - אז לא כל השירים יכולים להיכנס.

BaBa LiVe

New member
חחחחחח....החליטה לתת חצי הופעה..

נכון! אבל לא נורא...למי שדאג, היא הרי שרה אותו 3 פעמים באותו יום באוקסיג'ן! העיקר החלוקה השווה בין כל השירים באלבום, ביום השקתו! רצו לשמוע את כולו..ושמעו ארבעה שירים כל היום
אגב, איך משלימים את כל האוקסיג'ן? זה מסובך ברמות!

bmk

New member
כן,

נראה לי שלכולם כבר יש את אותם החלקים. הכי מבוקש זה 39 וכולם מורידים את המעט שיש לי ממנו. ועכשיו ש- N.B אמר לקאתי לא לשתף את זה יותר אז בכלל אין סיכוי. חבל קטע 39 צריך להיות גדול !

gggrrr

New member
דרישה

שמישהו יסביר לי בידיוק מזה דיירקט ואיפה אני מוצא את זה ואני דורש הסבר מדוייק כי אני מבין לאט! תודה ושוב זאת לא בקשה זאת דרישה

bmk

New member
dierct connect

יש תוכנה כזאת הידועה כ-DC++ זאת תוכנת הורדה ויש שם חדר של אלאניס alanis.no-ip.org. אפשר לדבר שם עם אנשים מאוד נחמדים מכל העולם וכולם משתפים שירים וקבצי וידאו של אלאניס - וגם אם אין מה שרוצים אפשר לשאול האם למישהו יש. זהו, זה נראה לי הסבר ממש טוב. לגבי הסינית - אם זה יעזור לך, יש לי דרך לכתוב את הדברים האלה גם בסינית (הסינית שלי עדיין בסיסית אבל בשנת הלימודים הקרובה זה אחד הקורסים העיקריים שלי).

j u n k

New member
פחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif קרעת אותי..

חוש הומור בריא

למעלה