מישהו יודע...

נטעמ

New member
מישהו יודע...

כמה עולה כרטיס ל"פסטיבל הפסנתר"??? הדורבנים מופיעים שישי הבא בפסטיבל...

טרושקה

New member
גם אני רוצה ללכת!

אין לי מושג כמה עולה כרטיס... אם תבררי תכתבי כאן את המחיר בבקשה... זה ממש יעזור לי
... זה צריך להיות משהו טוב!!!!!

papal

New member
הייתם מאמינים

אחרי כמות לא מבוטלת של והפעות שיכנעתי את ההורים שלי לבוא לפסטיבל הפסנתר וכנראה גם את אחותי וגיסי ואת אחי וגיסתי יא אללה כל הצשפוחה... בהרכב מלא הוריי מתים על התרנגולים- ולמשפחה כבר מזמן שטפתי את המוח ורק חיכיתי להזדמנות וזו בהחלט הזדמנות סופ הדרך

טרושקה

New member
אבל זאת לא בדיוק...

הופעה של חידושים לשירים של הדורבנים... זה שירים מכל הזמנים...

papal

New member
נכון מאוד

אבל זו לא הופעה רגילה וזה מספק את ההורים שלי זה הופעה "במקום מכובד, כהגדרת הוריי האשכנזיים:) מזל שהם לא חיכו שהדורבנים יופיעו בהיכל התרבות זה היה קורה עוד יותר מדי זמן :)

miki1977

New member
בנוגע לפסטיבל הפסנתר -תיקון טעויות

המופע הוא לר רק חידוש של הלהקה לשירים של התרנגולים כפי שנכתב פה למעלה. המופע נקרא מהתרנגולים עד לדורבנים. מה שזה אומר זה שהדורבנים יבצעו בפסטיבל שירים משנות ה 50 עד לשנות ה 2000, מכל עשור הם יבצעו 2-3 שירים, אז למי שבא רק בשביל לשמוע חידושים של התרנגולים שיצפה למשהו אחר- מהנה מאד! יש למטה קישור לכתבה של הלהקה על פסטיבל הפסנתר אז תבינו קצת יותר.

נטעמ

New member
ומה עם המחיר?

מישהו? יש איזשהו מבצע בוואלה שאפשר לזכות בכרטיס חינם ויש קופון של 15 אחוז הנחה...אבל המחיר לא כתוב....

papal

New member
ג-ד-ו-ל

אבל אני דאגתי ליידע את ההורים שלי שזה לא רק שירים של התרנגולים אבל זה לא כל כך משנה - כי זה עדיים משהוא מאוד מאוד מיוחד הלא כן? בכל מקרה בהצלחה שיהיה ללהקה ואני כבר מת לשמוע את זה

צ א ל ה

New member
כרטיס עולה 85 שקלים חדשים.

כדאי להזמין בקרוב כי לפי מה שהבנתי אין עוד הרבה כרטיסים כבר...

למעלה