מישהו יודע ...

aviva88

New member
אתה יודע מה

חשבתי עליה באמת היום,אלוהים איזה פחד! אני לא יודע מה מצבה אבל אני מאחל לה החלמה מהירה ככל שניתן! לירון

t o c o

New member
וואי....

עוד לא נרגעתי מזה הייתי על הגדר הסתכלתי וראיתי את זה וזה היה ממש ממש מפחיד............ מעניין מה מצבה.....שלא נדבר על זה שלא היה אמבולנס במקום והיא שכבה 20 דקות על המסלול אבל זה לא משנה כבר ואני מקווה שהיא תהיה פסדר

shaqil

New member
עד כמה שאני הצלחתי לברר

לילדה שבר מלא בעצם הירך (femor ) ממש ליד מפרק הירך והיא עברה ניתוח לאיחוי השבר. היא תשהה בבית החולים כ- 5 ימים ואז החלמה ארוכה בבית אבל עד כמה שזה נשמע קשה זה הרבה פחות קשה ממה שהיה נראה. כולנו מקווים שהילדונת החמודה והצעירה והמאוד מוכשרת תחזור לצחוק ולרוץ במהרה ומאחלים לה החלמה מהירה ככל האפשר

bonz

New member
לא בטוח

או שהרגל שלה התעקמה או שהיא עשתה צעד עם רגל ישרה. החלמה מהירה לאותה ילדה ונקווה שהיא תוכל לחזור במהרה להתאמן ולרוץ!!

shaqil

New member
אולי מישהו מירושלים יודע ?

אם מישהו יודע יותר על מצבה של אמילי יהיה נחמד לדעת

GK2670

New member
לפי מה שאני יודע:

יש לה שבר באגן והיא צמודה עכשיו למיטה למשך 6 שבועות. לפי מה שאמרו לי יכול להיות שהיא לא תוכל לחזור לרוץ ספרינט בעתיד(אבל יש לזה סיכוי קטן מאוד) אני כמעט בטוח שהיא תפסיד את אולימפיאדה לילדים עד גיל 15 בקליבלנד שבעוד חודש בערך אבל אני מחזיק לה אצבעות שהיא תחלים... אני אקפוץ לבקר אותה בקרוב ואודיע לכם על מצבה.

bonz

New member
איך קוראים לה?

ומאיזה אגודה היא? ומה השיא שלה? תביא פרטים שנוכל לדעת מי היא ולא שנקרא לה "הילדה שנפלה"

GK2670

New member
קוראים לה אמילי נילסן

היא מתאמנת איתנו בעירוני ירושלים... המשפחה שלה עלתה לפני שנה לארץ מארצות הברית והיא אחת הילדות הכי נחמדות בעולם וככה כל המשפוחה... אני מקווה שהיא תחלים מהר!!! בקשר לשיא שלה אני צריך לברר אבל היא בין ה3 הראשונות בירושלים בקפיצה לרוחק וספרינט(גילאי 15). בכל מקרה כל עירוני ירושלים מאחלים לה החלמה מהירה ושתחזור לרוץ כמה שיותר מהר!!!

למעלה