קניתי ב80
ש שפוצה New member 19/5/04 #35 מאיפה קנית ב80?!?!?../images/Emo2.gif אני מממממש רוצה ללכת- אבל זו בעיה של תקציב... 80 זה דווקא אחלה של מחיר- סביר וזול ביותר
מאיפה קנית ב80?!?!?../images/Emo2.gif אני מממממש רוצה ללכת- אבל זו בעיה של תקציב... 80 זה דווקא אחלה של מחיר- סביר וזול ביותר
L Lifes Music New member 16/5/04 #8 ../images/Emo79.gif זה אני יודע אני אולי אלך אם לא אצא משהו יותר טוב.
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 16/5/04 #13 ../images/Emo39.gif כמו שכבר הזכרתי- שייגעצ בחיפה [וגם בבארבי] 'תה בא?
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 17/5/04 #20 ../images/Emo39.gif ..21/5 ...ואין לי מושג כמה... ................
I i l0ve u New member 18/5/04 #29 50...אבל יש במלא מקומות הנחות ראיתי כבר בראש 1 -קופון כזה יעני של 1+1 וגם בפנאי פלוס... אוףףף כמהה בניתי על ההופעה הזאתת אינעלל ההורים שלי חח
50...אבל יש במלא מקומות הנחות ראיתי כבר בראש 1 -קופון כזה יעני של 1+1 וגם בפנאי פלוס... אוףףף כמהה בניתי על ההופעה הזאתת אינעלל ההורים שלי חח
ו ויויאן של סמי New member 18/5/04 #26 יש גם הופעה של ה+ה!ד+ם בשבועות ב24...אתה יכול להיכנס לאתר הרישמי שלהם ולשאול בפורום...
ל לא משוררת New member 19/5/04 #32 ממוסחרים זה כן, מסריחים זה כבר שאלה של טעם... לדעתי הם עדיין טובים למרות המיסחור
V v bust New member 19/5/04 #34 כולם ממוסחרים כולם זונות וכולם חרא <גם אנחנו> אין מה לעשות, אבל מסריחים? זה כבר עניין של טעם
ג גפריקה בארון החשמל New member 18/5/04 #28 יש את פסטיבל משגב המומלצים מהתוכנייה הם נקמת הטרקטור והרביעייה הישראלית העכשווית במופע משותף, אהוד בנאי במופע "הזמן נוסע", ו"ילדות" של יהודית רביץ. התוכניה בלינק הזה:
יש את פסטיבל משגב המומלצים מהתוכנייה הם נקמת הטרקטור והרביעייה הישראלית העכשווית במופע משותף, אהוד בנאי במופע "הזמן נוסע", ו"ילדות" של יהודית רביץ. התוכניה בלינק הזה:
ז זוהרים New member 19/5/04 #37 אביב גפן די ממסוחר, אבל עם כל הכבוד הוא פועל כבר מעל 10 שנים, ודי היה ברור שזה יגיע מתישהו.. אבל היהודים? דיסק וחצי בערך ישלהם. איכסה
אביב גפן די ממסוחר, אבל עם כל הכבוד הוא פועל כבר מעל 10 שנים, ודי היה ברור שזה יגיע מתישהו.. אבל היהודים? דיסק וחצי בערך ישלהם. איכסה