מישהו יודע איזה הופעות יש בשבעות ואיפה?
פ פלוגת השמחה New member 16/5/04 #4 איך שכחתי חח כן ב26 לחודש בהאנגר עם שלום חנוך אורח וגם הג'ינג'יות
פ פלוגת השמחה New member 16/5/04 #6 כנראה שלא.... אני לא מאמינה שלא, אבל הפעם נפסיד את ההופעה כנראה.. עם כמה שחיכיתי לה
פ פלוגת השמחה New member 16/5/04 #10 חברים שלי לא ישלמו 130בשביל זה..... בדר"כ אני באה למרות זה אבל לא יודעת הפעם לא............
פ פלוגת השמחה New member 16/5/04 #12 לי זה לא מפריע הכסף... אבל אין לי עם מי הפעם:/ והאנפלאגד? אני עדיין רוצה ללכת!!
פ פלוגת השמחה New member 17/5/04 #16 מילא לאינטימית.. אבל בהאגנר לבד? לא יודעת... לונורא עם כמה שרציתי ללכת השלמתי עם זה שאני לא הולכת...
ש שפוצה New member 17/5/04 #17 לאיזה אלבום עושים את ההופעת עשור? זה לכבוד אלבום שמשוחרר כבר 10 שנים לפני מה שהבנתי? נכון? אם כן לאיזה...?
לאיזה אלבום עושים את ההופעת עשור? זה לכבוד אלבום שמשוחרר כבר 10 שנים לפני מה שהבנתי? נכון? אם כן לאיזה...?
ל לא משוררת New member 18/5/04 #24 מה...? התכוונתי שאביב גפן 3 הוא אחד האהובים עלי.. אולי לא קראת נכון
ז זוהרים New member 17/5/04 #21 הוא הוריד ת'מחיר ל110../images/Emo3.gif ומאיפה את? גם לי אין עם מי ללכת לעשור אבל אין מצב שאני מפסידה את זה
הוא הוריד ת'מחיר ל110../images/Emo3.gif ומאיפה את? גם לי אין עם מי ללכת לעשור אבל אין מצב שאני מפסידה את זה
S S h A b i T New member 18/5/04 #25 זה היה כל כך ברור שזה מה שיהיה אני אקנה כרטיס, ויום אחרי יורידו ת'מחיר. חהחה. אני ביטלתי את ההזמנה. ואני מזמינה מחר שוב וכמובן, עם המזל שלי, לא יהיו יותר כרטיסים.
זה היה כל כך ברור שזה מה שיהיה אני אקנה כרטיס, ויום אחרי יורידו ת'מחיר. חהחה. אני ביטלתי את ההזמנה. ואני מזמינה מחר שוב וכמובן, עם המזל שלי, לא יהיו יותר כרטיסים.