מישהו יודע? איפה יש ברחובות מקום לגלוש באינטרנט
F F a i r y Girl New member 9/5/04 #2 fire ball זה בעיר מול המשטרה בפאסג' הקטן הזה ... (אני כמעט בטוחה!)
F F a i r y Girl New member 9/5/04 #4 אמממממממ דוגרי... אין לי מושג.. זה מקום עם מלא מחשבים ראיתי אותו רק מבחוץ חברים שלי הולכים לשם זה לא עולה כסף.. אני חושבת.... תלך לשם לבדוק... יש עוד מקומות אני פשוט לא מכירה אותם.. תכלס אנשים באים לשם בד"כ כדי לשחק במשחקי רשת עם חברים וכאלה..
אמממממממ דוגרי... אין לי מושג.. זה מקום עם מלא מחשבים ראיתי אותו רק מבחוץ חברים שלי הולכים לשם זה לא עולה כסף.. אני חושבת.... תלך לשם לבדוק... יש עוד מקומות אני פשוט לא מכירה אותם.. תכלס אנשים באים לשם בד"כ כדי לשחק במשחקי רשת עם חברים וכאלה..
ס סטלנית קטלנית New member 9/5/04 #5 יש עוד מקום... מקום נוסף יש ב"אזורים סנטר".....אני חושבת משהו כמו 10 ש"ח לשעה....
ס סטלנית קטלנית New member 12/5/04 #7 ליד רחובות החדשה מכיר? ליד רחובות החדשה יש מרכז מסחרי שיש בו קיוסק כזה שיש בו גם מחשבים ושתייה הכל יש שם.... יש גם מקדונלד ויש ויש אם אתה רוצה חחחחחחחח
ליד רחובות החדשה מכיר? ליד רחובות החדשה יש מרכז מסחרי שיש בו קיוסק כזה שיש בו גם מחשבים ושתייה הכל יש שם.... יש גם מקדונלד ויש ויש אם אתה רוצה חחחחחחחח