מישהו יודע

• פותח הנושא rex2
  • פורסם בתאריך

rex2

New member
מישהו יודע

מישהו יודע מה הרייטינג של ימי חיינו בארץ {באחוזים}? ובאמריקה?

מממ....../images/Emo3.gif../images/Emo22.gif

אני בטוחה שעיתונים כמו רייטיג יוכלו בהחלט לענות על השאלה! שווה לנסות! ואם תמצא התשובה אז תשתפי אותנו!

Ez sLeeP

New member
ע"פ דעתי,

אין ממש מדד רייטינג לערוצים מן המתכונת של ערוץ 3. לא בטוח אם יש מדידה עקבית של הרייטינג של ימי חיינו. באשר לארה"ב, ישנם מספר מדדי רייטינג המתחלקים בין מגוון מגזרי אוכלוסיה שנים. הנתונים יבואו עם סואופספן בהקדם האפשרי.

soapsfan

New member
../images/Emo9.gif

אני לא מבין גדול בעניין הרייטינג בארה"ב,אבל ככה: יש את מדד נילסן,או ה"households" ושם כרגע נמצאת ימי חיינו כבר שבוע שלישי.היא החלה לעמוד בהתמדה מאז שהתסריטאי ריילי חזר ואיתו הגיעה העלילה X שאני לא יפרט עליה בשביל לא להרוס לאנשים שלא קורים ספויילרים.במקום הראשון נמצאת יותר מדי שנים צעירים חסרי מנוח. בנוסף,יש רייטינג שתייחס לקבוצות גיל שונות,קבוצות דמוגרפיות. נשים בין הגילאים 25-54,ימ"ח נמצאת מקום 1 נשין בין הגילאים 18-49,ימ"ח נמצאת מקום 1 נשים בין הגילאים 18-34,ימ"ח נמצאת מקום 1

../images/Emo132.gifוזה דווקא נשמע טוב...../images/Emo132.gif

נשמע כאילו ימ"ח לא רק שורדת, אלא גם עומדת בכבוד ! וזה ביחס לזמן בו עמדה ימ"ח במקום 7 בטבלת הרייטינג והייתה מועדת לירידה מהמסך! בהחלט התקדמות!
כל הכבוד לצה"ל

shanyz

New member
שאלה בקשר לתמונה ששמת..../images/Emo3.gif

מי ישובת שם ליד ננסי שהיד של הופ מסתירה?
ואיזה טוב נראית כיף!! לגיל שלה היא נראית מצויין *בשוק* ומי זאת שעומדת ליד קייט!?

בקשר לתמונה....../images/Emo8.gif

למי התכוונת שנראת מצויין לגילה? אמממ...בקשר למי עומדת ליד קייט...אין לי מושג! אני לא מצליחה לזהות אותה, אבל שמתי לב שלארי נראה טוב כשהוא עומד! מי שיושבת ליד ננסי היא ג'ן לדעתי! אני יצרף עכשיו עוד תמונה מהאירוע הזה אז תוכלי לראות יותר טוב!

חחח...בגלל זה לא הבנתי......./images/Emo6.gif

חשבתי שהשמפו (כייף) נראה טוב לגילו!!! סתם...!!! חחח.... ראית את התמונות האחרות?

soapsfan

New member
אבל [מכיל ספויילר אולי]

[בהנחה שאת חושבת שמי שיושבת ליד ננסי זו ג'ניפר],אז אם תסתכלי תראי אותה עומדת ממש לפני אליסון סויני בתמונה הראשונה

אמרתי ג'ניפר?!?

אופפססס...! התכוונתי לג'ן מחבורת הטינז! נו...חברה של גייסון ופיליפ... המטומטמת הזאת...

למעלה