מישהו יודע איפה אני יכולה להוריד את פוקספייר וג'יה? אין בקזאה:\
נ נעלולית עם שרוך New member 5/9/03 #1 מישהו יודע איפה אני יכולה להוריד את פוקספייר וג'יה? אין בקזאה:\
¥ ¥EleVatioN¥ New member 5/9/03 #2 תמיד יש בקאזה../images/Emo129.gif אבל הייתי ממליצה יותר לגשת לסיפריית הדי וי די/וידיאו הקרובה לביתך
נ נעלולית עם שרוך New member 5/9/03 #3 המממ.. לגבי ספריית וידאו.. אני גרה בגדרה! אין להם סרטים חוץ ממהיר ועצבני 1,2 וצעקה.. ואין בקזאה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 5/9/03 #4 ../images/Emo4.gif../images/Emo129.gif אולי יהיה איזה משו בערוץ הסרטים פעם הם שידרו את ג'יה
D dilan angel New member 5/9/03 #5 יש בקאזה ג'יה... ~בתהליך הורדה כבר חודשיים נדמה לי!~ ובאמת,פעם,לפני שאהבתי את אנג'י שידרו ג'יה והייתי בהלם שהיא לסבית(מה שהתברר בסוף שהיא B)...... היו משדרים את זה כמעט כל לילה...בעעעעעעעע רוצה שוב!!! דרך אגב-שידרו פעם נערה בהפרעה בערוץ הסרטים?
יש בקאזה ג'יה... ~בתהליך הורדה כבר חודשיים נדמה לי!~ ובאמת,פעם,לפני שאהבתי את אנג'י שידרו ג'יה והייתי בהלם שהיא לסבית(מה שהתברר בסוף שהיא B)...... היו משדרים את זה כמעט כל לילה...בעעעעעעעע רוצה שוב!!! דרך אגב-שידרו פעם נערה בהפרעה בערוץ הסרטים?
O One Falling Star New member 5/9/03 #6 הממ.. אנלא חושבת.. מה שבאמת מוזר.. זה סרט יחסית ישן כבר.. בלאט.. מגעילים
ל לונה.. New member 5/9/03 #7 בטח ששדרו, אתן גנובות? אני בעצמי פעם הקלטתי ואז הקלטת נהרסה איזה יום שמח לי היום, איזה יום!