מישהו יודע בת כמה הנערה שתובעת את מכבי חיפה? היא כוסית חושרמוטה הייתי עושה לה טובה
S SKZ New member 20/12/01 #1 מישהו יודע בת כמה הנערה שתובעת את מכבי חיפה? היא כוסית חושרמוטה הייתי עושה לה טובה
נ ניר לוין (גרנט) New member 20/12/01 #2 ואולי הכדורגלנים הצעירים היו עושים לך טובה וטוחנים אותך אתה יודע בדיוק איפה, כי אתה נשמע כוסי חושרמוטה.
ואולי הכדורגלנים הצעירים היו עושים לך טובה וטוחנים אותך אתה יודע בדיוק איפה, כי אתה נשמע כוסי חושרמוטה.
נ ניר לוין (גרנט) New member 20/12/01 #4 מ... זה אומר שיש לך סיכוי יותר מטוב מענין את מי אתה מעדיף, את ההוא מליגת העל או את אילו מהלאומית? איך זה שמתיחסים אליך כאל בשר? נחמד?! איך זה שמתיחסים לנערה שנוצלה ונאנסה כגוף לדפיקה? נחמד?! תתבגר ילדון.
מ... זה אומר שיש לך סיכוי יותר מטוב מענין את מי אתה מעדיף, את ההוא מליגת העל או את אילו מהלאומית? איך זה שמתיחסים אליך כאל בשר? נחמד?! איך זה שמתיחסים לנערה שנוצלה ונאנסה כגוף לדפיקה? נחמד?! תתבגר ילדון.
א אבי מ. New member 20/12/01 #5 גרנט אני חושב שאתנה מתבלבל קצת לדעתי הוא מתכוון לזו שתובעת את מכבי חיפה בעקבות המשחק בו נמחצו אוהדים אל הגדרות...
גרנט אני חושב שאתנה מתבלבל קצת לדעתי הוא מתכוון לזו שתובעת את מכבי חיפה בעקבות המשחק בו נמחצו אוהדים אל הגדרות...
S SKZ New member 20/12/01 #6 מצחיקול... דיברתי על הזאתי שתובעת את מכבי חיפה על מה שקרה במשחק האליפות אתה לא רואה חדשות הספורט?