מישהו יודע....

102lior

New member
מישהו יודע....

למה אומרים F.D.N.Y ולא N.Y.F.D כמו על המשטרה???? פשוט מעניין אותי לדעת

ESU Boscorelli

New member
תשובה בקצרה

--צירפתי גם את הפאצ' שלי שתראה את הכתוב... העיר New york city נמצאת בתוך המדינה new york שירותי הכיבוי הם נכונים לפי עיר, כלומר FDNY של ניו-יורק LAFD של לוס אנג'לס ו SFFD של סן-פרנסיסקו וכו'. אם יהיה כתוב nyfd זה יהיה בעצם new york fire dept. כלומר שהשירותי כיבוי הם כוללים של כלל המדינה, דבר שהוא לא נכון, לכן שינו את זה ל FDNYשהכוונה היא FIRE DEPARTMENT city of NEW YORK שבאמצע נכנס לו ה CITY OF שתהיה כוונה שמדובר על העיר... מקווה שהבנת, אם לא אז תשאל אני יענה... ה NYPD ה NY זה קודם מכוון שהמשטרה היא לכלל המדינה, גם בניו-ארק זה NYPD... כמו משטרה ישראל, משטרת ניו יורק

102lior

New member
הבנתי...תודה רבה

פשוט ראיתי היום בבוקר פרק של משמרת שלישית והשאלה עלתה לי בראש

ESU Boscorelli

New member
לא שמעתם????

משמרת שלישת חזרה!!!! כל הפרקים מהתחלה! אתמול היה הפרק הראשון מהעונה הראשונה! ימי שני וחמישי ב 17:00 וב 20:30 ושידור חוזר למחרת ב 7 בבוקר... תודה לאל שיש STAR WORLD!

102lior

New member
ראיתי היום ב-7 בבוקר

איך התלהבתי שראיתי שמשדרים את התוכנית היה הפרק הכי יפה גם שאיזו אישה מפגרת זרקה את התינוק מהחלון וגם ירו בג'רי איזו נוסטלגיה

ESU Boscorelli

New member
כן אה?

אחי הנוסטלגיה רק מתחילה, האישה באמת היתה מפגרת מזלה שדוק היה שם... ג'רי... כן אה... גם אני התעוררתי היום ב 7 אחרי 6 שעות שינה... משהו מוזר קמתי לעצמי מלבד! הגוף התכונן להתעורר למשמרת לבד חחח

Nייט

New member
בוסקו.... לא ממש מדוייק...

א. המשטרה של ניו יורק (העיר) לא של כל המדינה. יש משטרה נפרדת לכל מדינה שנקראים State Troopers (הם אחראים על כל מקום שלא שייך למקום מסויים, כמו הכבישים הראשיים.)חוץ מהם לכל עיר ולכל אזור (County) יש גם משטרה נפרדת. אז NYPD זה גוף נפרד לגמרי מ הSTATE TROOPERS. ב. בשביל הסיבה האמיתית תקרא את מה שעמית שם. מצורף התג של NYPD והNY State Police (בתגובה הבאה)

Nייט

New member
דרך אגב...

התג של NYSP מעוצב ככה בגלל שזה הסמל של מדינת ניו יורק. מצורף התג של חובשים מוסמכים על ידי מדינת ניו יורק.

Nייט

New member
לתשובה תתצטרך לקרא את מה שכתוב

באנגלית FDNY ו NYFD זה בדיוק אותו דבר (מבחינת המובן) שניהם זה אומר תחנת כיבוי של ניו יורק. והיה אפשר להכניס "CITY OF" גם לפני NYFD נייט סליחה שאני לא מתרגם את הכתבה אבל אין לי ממש זמן. אם משהו אחר יכול... אז בבקשה...

למעלה