מישהו יודע

הדאפי

New member
מישהו יודע

איפה אפשר להוריד רובי/ ספיר? רגע, רגע, אלה בכלל עוד משחקי גיימבוי? יש לי כבר את הצהוב, הכחול, אדום, כתום, זהב, כסף וקריסטל. בכולם נתקעתי והתחלתי מהתחלה. אה, כן, אני חדשה פה, מפספסת פרקים על ימין ועל שמאל ו.. תאמינו או לא- אני בת 17..

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני כרגע לא מכיר מקום שאפשר להוריד את ספיר/רובי. כן אלה עוד משחקי גיימבוי אבל הם של גיימבוי אדוונס. מה זה לעזאזל כתום? אין כזה דבר... איפה בדיוק נתקעת? אפשר לעזור. אל תדאגי, כולם מפסידים פרקים לפעמים.. נ.ב. אנחנו מאמינים, בני כמה את חושבת שאנחנו? (אני 16)

הדאפי

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אוקיי.. ועוד שאלה: מה זה גיימבוי אדוונס? יש לי סופר גיימבוי, זה לא מספיק? (אני באמת לא מבינה כלום בעניינים האלה..) ו.. כתום זה טעות שלי. הכוונה היא לתפוז, ליגת תפוז.. תראה, הכל זה צבעים, ובאנגלית זה אורנג', בדיוק אותו דבר ו.. טוב, חושבת שהבנת (את הרמה שלי באנגלית..
) נ.ב. יכול להיות שזה מזוייף? ממ.. (וואו! המון נקודות בהודעה שלי- ועוד בזוגות!)

זה לא מספיק

צריך אדוונס בשבילם. "תפוז"(כתום... חחחחח orange) זה זיוף של זהב.

K00lVulpX

New member
ליגת ארכיפלג התפוז? על זה לא שמעתי

מוזר... אולי זה באמת מזויף... וגיימבוי אדבנס זה הגיימבוי החדש שהוציאו, שיש בו יותר צבעים וקולות, ולכן כנראה שהסופר גיימבוי שלך לא יספיק ותצטרכי להוריד ויז'ואל בוי אדבנס... (מה זה עוד 500 קילובייט?)

K00lVulpX

New member
ברוכה הבאה... בשר חדש... הרהרהר...

אפשר להוריד או בקאזאה או באתר הבא: www.pokemon.co.il וזה משחק לגיימבוי אדבנס ולכן יש צורך באמולטור Visual boy advance שגם ניתן להורדה באתר הנ"ל, אבל ע"פ חוקי מדינת ישראל זה לא בדיוק חוקי (כאילו מישהו שם על זה...>=]) ומה זה לעזאזל כתום? בחיים לא שמעתי על זה... לא נורא, קורה שמפסידים פרקים (בשביל זה יוצר הווידאו) ואז מה אם את בת 17, הרוב כאן בגילאי 16-18. השאר לא מבינים כלום... וד"א אגב, אני בן 16 וחצי (בעוד 15 יום בדיוק)...

../images/Emo46.gif

למה לפגוע? למה? זה שאני כמעט בת 13 אומר שאני לא מבינה. את לא יכול לדעת. אני מבינה ממש בפוקימון רק שתדע ואני לא בת 16! או קיי. הבנתי. אני לא עברתי 16. הפורום לבני 16 או מה? אתה לא יכול לדעת אם אנחנו לא מבינים כלום בלי להכיר אותנו.

K00lVulpX

New member
בואנ'ה, אני רק צחקתי

טוב, אני חוזר בי... זה לא עניין של גיל אלא של ניסיון... בסדר?

Houndour

New member
קודם כל, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אף אחד לא רצה כאן לפגוע באף אדם ואנחנו מכבדים כל שכבת גיל. הפורום הוא לכל הגילאים. לא נראה לי שאת היחידה כאן מתחת ל-16, וגם מי שמעל לגיל הזה, התחיל לאהוב פוקימון כשהיה בערך בגיל שלך (או מבוגר בשנה שנתיים). אה, ומשום מה הכינוי שלך נראה לי מוכר מאוד, נדמה לי שכבר כתבת כאן בעבר... תקני אותי עם אני טועה

Houndour

New member
ברוכה הבאה!

בת 17?? פה בפורום??
רובי וספיר הם משחקי גיימבוי. הגיימבוי אידבנסד הוא מכשיר הגיימבוי החדש אשר מתאים למשחקים רובי וספיר. גם את נתקעת בכתום?? לא יאומן, זה ממש משחק קשה!
אם תצטרכי עזרה באחד המשחקים האחרים אז נשמח לעזור לך.
ואת הפרק של מחר אסור לך לפספס

K00lVulpX

New member
המממ... נשמע משחק מעניין

תביא לי קישור אליו! או שתשלח לי באיציק

Houndour

New member
אמרתי את זה בצחוק

אין כזה משחק כתום אמיתי... אבל זה באמת היה מגניב אם היה משחק כתום עבור ליגת תפוז, וגם משחק המילים "כתום" היה מגניב כי זה הצבע של המשחק והשם של האיזור. טוזז

hydro pump

New member
מאחר ואני עדיין בהכרה.........

למיטב ידיעתי ORANGE הוא משחק פרוץ ע"פי הדור הראשון. אני זוכר ששיחקתי בו.... ונתקעתי, כי האידיוט שבנה אותו לא שם לב שהוא עשה EDGE בלי דרך לעלות חזרה ליד סרולין!!!! אגף, אני בן 16

oferst2

New member
שטויות, בישראל זה חוקי ועוד איך!

אי-אפשר לומר שזה חוקי או לא, כי בישראל אפילו לא יודעים שיש כזה דבר(מה לעשות?רקמ י שיש לי אינטרנט מודע לזה, ואפילו שכן, הרשויות בישראל לא ישימו על זה זין)רק באירופה, אמריקה ויפן שמים על זה

למעלה