מישהו יודע.....

yogm16

New member
מישהו יודע.....

מה הקנס על נסיעה בלי מלווה? ומה הקנס על נסיעה ללא שלט נהג חדש?

ranzz

New member
נסיעה ללא נהג חדש

כמעט תמיד בפעם הראשונה אזהרה בלבד, ואם זכרוני איננו מטעני, הקנס הוא 250 ש"ח. בנוגע לנסיעה בלי מלווה, אין מולי את רשימת העבירות אבל למיטב ידיעתי זו שלילה מנהלתית על המקום (לחודש) ומשפט, שממנו תקבל שלילה וחיוב לעבור תאוריה וטסט מחדש, או שאפילו הטסט המחודש נקבע גם הוא בצורה מנהלתית ללא משפט. אני מקווה שאתה לא מברר בשביל לדעת מה עלול להיות בעתידך או בעתיד אחד מחבריך...

pompii

New member
ואוו..

מאוד לא מומלץ לנסוע בלי מלווה אה?

ranzz

New member
היית צריכה לכוון את זה לסופרדרור

הוא צודק ובאמת שכחתי שבתקופת המלווה הרשיון מותנה בנוכחות מלווה ברכב, בלעדיו הרשיון לא תקף, וכמובן שהביטוח לא תקף, ותאונה בלי ביטוח פירושה צרות צרורות, במיוחד אם יש נפגעים שלא נדבר על הרוגים. מה לעשות, זה החיים האמיתיים - המכונית היא לא צעצוע והחוק הוא לא בדיחה. אין לנסוע בלי מלווה.

Superdror

New member
מה הקנס?

אין קנס, מה העונש ? אני אצטט לך מהאתר של המשטרה: " היות שמדובר בעבירה חמורה, הוחלט שהעונש על עבירה זו לא יהיה קנס כספי אלא הזמנה לדין, בפני בית משפט לתעבורה. העונש המרבי הוא פסילה מלהחזיק רישיון נהיגה בפועל לכל תקופה שיקבע בית המשפט (אף לצמיתות), מאסר בפועל לשנתיים, וקנס כספי. עונשים אלה יכול שיוטלו אחד מהם, חלקם או כולם. " בנוסף אני אוסיף שלפני מספר חודשים בודדים קראתי באינטרנט כי נהג הנוהג ללא מלווה אינו מכוסה בפוליסת הביטוח, להסביר לך מה המשמעות של נהיגה באוטו כשאתה כביכול נוהג ללא ביטוח ? דרור. אל תנהג בלי מלווה.

פהpumiky

New member
מה אכפת לך?

למה בכלל להגיע למצבים כאלה...פשוט תלך לפי החוק...חבל גם על הכיס שלך וגם על החיים שלך ושל מי שיסע באוטו ומחוצה לו...

למעלה