מישהו יודע..

מישהו יודע..

איפה אפשר לקנות חולצה של צ'ה? מעריץ שלו

Felicityy

New member
אני שמחה שעלית לפורום../images/Emo68.gif

עם העניין הזה. אולי תוכל להאיר את עיני לגבי האיש הזה,צ'ה,למה להיות מעריץ שלו ולמה בעצם אנשים בארץ הולכים עם טי שירט עם הפרצופ שלו על החזה שלהם. ממתי בעצם הוא הפך להיות סמל למערביים? אשמח לקבל צ'ובה מנומקת ממך,נראה לי שזה יענה על הרבה שאלות שלי ושל אחרות/ים שלא ממש מודעות/ים למעשים החיוביים שעשה איש זה שהשפיעו עליכ ועל אחרים לרצות להעריץ אותו ולהרגיש אותו קרוב אל ליבך.

slayer1

New member
צ'ה נהיה סמל של מסחור

הרבה אנשים הולכים עם חולצות שלו בלי לדעת בכלל מי הוא היה. בכלל יש יותר מוצרי צ'ה גווארה מאשר בריטני ספירס בחנויות, חבל שלקחו סמל לחופש ולאלטרנטיבה ועשו ממנו בדיוק ההפך. ואתה יכול לקנות חולצה שלו כמעט בכל מקום

הפרצוף השני של צ'ה

גם אני עברתי את השלב הזה של ללכת עם חולצה של צ'ה. עד שנודע לי שהאיש היה מעריץ של סטאלין, והיה שותף להוצאות ההמוניות להורג (בערך 300 אנשים), אחרי שהפיל ביחד עם פידל קסטרו את באטיסטה, הרודן הקודם של קובה. חשוב להדגיש שמהמפכה עצמה עברה כמעט ללא שפיכות דמים. ההוצאות להורג האלה היו לאחר שהמורדים כבר ניצחו, וביצעו סדרת משפטי (ראווה?) מסוקרים היטב, שנועדו לסגור חשבונות עם בכירי הדיקטטורה ולנקום במקורביהם. כמובן שהמהפכה שעשה ואלה שניסה לעשות עומדות לזכותו- אבל שכל אחד יעשה, לפני שהוא לובש את החולצה שלו, את החשבון: האם הדברים האלה מאזנים את הפשעים שלו או לא.

iceviper

New member
...ואולי יש

משהו בעד צ'ה גווארה? המאמר מביא דמות מאוד שלילית,חוץ מחצי פסקה בסוף,וגם זה בחצי-פה.

immortal fairy

New member
חולצות של צ'ה גווארה

ראיתי בכמה חנויות בשינקין. חבל שהפכו את תמונתו לסמל מסחרי.

hmm

it's been commercialized for a reason, the best way to 'dispower' a political movment this days is simply to make it into a pop-cultur (sorry for my spelling), it's just like the punk movment ' punk's not dead' t-shirts.. or the anarchism idea - anarchy t-shirts everywhere once you make a political idea pop, it looses all it's meaning and power

sheda0ktana

New member
מאד מדכא (תרתי משמע)

כי מה הטעם ללבוש מסר מחאתי כלשהוא על עצמך, אם מחר יבוא איזה שהוא גוף ממסדי ויהפוך את זה לפופ-קיטש ועוד יעשה עליך בחטיקה? |אייקון של קרן מעודדת אנשים לצייר לעצמם את החולצות|

it's the worst form of consumarism

it's selling an identity to lost and confused teenagers, it's the final stap of raping them of their indeviduality - it's like a defence machanism, ok - you're against capitalism - so you should buy a punk's not dead t-shirt.. and yeah, making your own t-shirts defentetly rules, here's one i'm planning (for like a year now, hehe) to make: http://evilbox.dyn.ee/t-shirt.jpg

למעלה