מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים של ג'יטי של פאנימיישן? (10-13)
S sonkun New member 7/6/03 #1 מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים של ג'יטי של פאנימיישן? (10-13)
A ashkeloni New member 7/6/03 #2 עדיין לא שוחררו לאינטרנט... כנראה עד לסוף החודש יהיה מבול של פרקים חדשים... המלצה: פשוט תוריד את הפרקים ביפנית...זה הרבה יותר טוב...
עדיין לא שוחררו לאינטרנט... כנראה עד לסוף החודש יהיה מבול של פרקים חדשים... המלצה: פשוט תוריד את הפרקים ביפנית...זה הרבה יותר טוב...
S sonkun New member 7/6/03 #3 וואלה, רואים כתה אתה מבין מצאתי את פרקים 10-12, וביפנית זה ממש לא יותר טוב, כל ה 16 פרקים הראשונים זה בולשיט לגמרי שפאנימיישן צימצמו לפרק אחד כי זה היה כזה בולקראפ שזה מה שגרם לג;יטי פהיכשל ביפן.
וואלה, רואים כתה אתה מבין מצאתי את פרקים 10-12, וביפנית זה ממש לא יותר טוב, כל ה 16 פרקים הראשונים זה בולשיט לגמרי שפאנימיישן צימצמו לפרק אחד כי זה היה כזה בולקראפ שזה מה שגרם לג;יטי פהיכשל ביפן.
A ashkeloni New member 7/6/03 #5 שמע.... חמוד שלי... חשבתי שהם עדיין לא שוחררו לאינטרנט כי בפעם הקודמת שבדקתי (שלשום) הם עדיין לא היו באינטרנט.... בכל מקרה, הרגע בדקתי ומצאתי עד פרק 15...
שמע.... חמוד שלי... חשבתי שהם עדיין לא שוחררו לאינטרנט כי בפעם הקודמת שבדקתי (שלשום) הם עדיין לא היו באינטרנט.... בכל מקרה, הרגע בדקתי ומצאתי עד פרק 15...
A ashkeloni New member 7/6/03 #7 עזוב... השרת איטי לאללה... עד שאני אסיים להוריד כבר יהיה את זה בכל אתר שקיים... אני פשוט אחכה בשביל פרקים 14 והלאה...
עזוב... השרת איטי לאללה... עד שאני אסיים להוריד כבר יהיה את זה בכל אתר שקיים... אני פשוט אחכה בשביל פרקים 14 והלאה...
S sonkun New member 7/6/03 #8 טוב, תודה בכל מקרה מצאתי אותם, אם אתה רוצה לדעת איפה תפנה אלי בפרטי, אני אגיד לך את הכתובת\ערוץ.