מישהו יודע

Baiano

New member
מישהו יודע

איפה זה מועדון "רוטב סלסה" בכפר סבא ואיך מגיעים לשם?

shir salsa

New member
כן, אבל לא אמרת מאיפה אתה

שכחתי איזה רח' זה, אבל אם אתה מהרצליה, אז יש אוטובוס שלוקח לשם...

Palalolito

New member
תלוי מאיפה אתה מגיע...

מצומת ירקון סע צפונה עד לכניסה לכביש החדש, פנה ימינה לכוון כפר וסע צפונה עד שתגיע לצומת T בה אתה יכול לפנות רק ימינה או שמאלה, פנה שמאלה פניה ראשונה ימינה (בתחנת דלק) הבניין שמאחורי התחנה בקומה ה3 שלו הרוטה יושב. מצומת רעננה מרכז. סע עד לרמזור השני (צומת רגילה)[צומת כפ"ס] קח צפונה (שמאלה) וסע ברמזור השני קח ימינה ועלה על רחוב ויצמן. סע בערך 2.5 ק"מ אחרי שעברת את התחנה המרכזית אמורה להיות תחנת דלק מצד שמאל של הכביש זו אותה תחנה שהסברתי עליה קודם. בגדול זה אמור להיות אחרי הרמזור העשירי שמאלה. מצומת רעננה צפון - סע עד האיצטדיון ואז שמאלה, אם אתה לא יודע איפה האצטדיון סע מצומת רעננה צפון מזרחה עד שתגיע לככר תסתובב לאותו כוון שממנו באת ובפניה הראשונה שמאלה. סע עד שתגיע לצומת T קח שם ימינה וסע עד שתגיע לככר תעבור אותה ואז קצת לפני הרמזור יש פניה שמאלה. קח את הפניה וסע עד העיקול, קצת לפני העיקול מצד שמאל יש שלט שאומר "סלסה" על עמוד חשמל ומצביע על הבניין.

המועדון נמצא באיזה חור

דיי חשוך באזור תעשיה שם... בבניין כזה דיי ישן.. שלא תתבלבל כי בפעם הראשונה שבאתי לרוטב סלסה (מזמן..) לא הייתי בטוח אם זה שם. חשבתי שאולי בלבלו אותי או משהו כזה

Palalolito

New member
דוגרי

חשבתי שטעיתי בבנין כי אתה עולה במדרגות ושומע מוזיקה ולא יודעמאיפה זה מגיע. עד שאתה רואה את המזדרון הזה באורך ק"מ עם קופה בסוף.

Palalolito

New member
בגלל ש...

יש שם רצפה טובה בהרבה מקומות צריך להתחיל להשקיע ברצפה וכאלה. אתה יודע אם כבר אני חושבעל זה, בא לי רצח לרקוד עם נעלי ריקוד מקצועיות על פרקט כדורסל, נראה לי פצצה. (או לרקוד איתם בכיס כמו פרנקי מרטינז)

הרצפה לא הכי טובה שם..

זה תלוי במצבי רוח שלה
ו...גם לי בא נעלים כאלו אבל קשה למצוא כאלו והמחיר בשמיים.. והכי כיף לרקוד על פרקט זה ממש כיף..(מנסיון)

Palalolito

New member
הרצפה ברוטב.

שהתחלתי לרקוד היא היתה מחליקה אחושרמוטה אנשים היו מחליקים שם על ימין ועל שמאל אחד על השני. אני זוכר שפעם בקרוס בודי ליד על הצעד הראשון ב1 החלקתי על הרצפה. אז הם עשו שכבה שם סיליקון על הרצפה כדי לעשות אותה פחות מחליקה ומאז אי אפשר לעשות שם שפין בודד אפילו. תאמין לי צריך לצחצח את הרצפה שם עם צמר פלדה שתחזור למה שהיא הייתה.

The Cat Woman

New member
אוי איזה נעליים סוף הדרך אלו!../images/Emo9.gif

יש לבת-דודה שלי נעלי ריקוד מקצועיות, הסוליה שלהן מתקפלת כמו מסטיק! ממש קטלני ונוווווח! אם רוקדים באופן מקצועי- הן שוות כל שקל שמוציאים עליהן ובנוסף לדעתי הן ממש יפות... אבל מ-מ-ש יפות! בת-דודתי היקרה עכשיו בצבא אמנם אבל לפני כן היא למדה בבי"ס שלה במגמת מחול, למדו ריקוד מודרני והילדה הזאת פשוט מדהימה! היה לה קטע סולו ועוד קטע עם בן-זוג (דואט) במופע-מגמה שהם הקימו וגם עוד קטעים עם כל הלהקה... די, אני מתחילה להעריץ אותה! (בדודה- אני מתה עלייך!)

The Cat Woman

New member
אמ.........

בת-דודה שלי גרה באילת וקנתה משם, אני חושבת דרך איפה שהיא רקדה. והנעליים עולות בסביבות 500 ש"ח אני חושבת... לא סגורה על זה.

reina1

New member
שמעתי שיש ב"הבנרה"

והמחירים נעים מבערך 300 שקל עד... לא יודעת. בקיצור אף פעם לא הייתי שם אבל שמעתי שזה אחלה מקום... אם מוכרים שם נעלי ריקוד זה סטודיו ממש רציני! אז תלכו לשם ותבדקו במה מדובר.

למעלה