מישהו יודע...

מישהו יודע...

איך מכינים או איפה אפשר לקנות את הכדורי שוקולד המלאים משקה חריף (יין נראה לי)? תודה מראש,

אמרלין

New member
../images/Emo185.gif כדורי שוקלד מלאי יין

ואני חשבתי שכאן ב"שוקולד" , מיד יטביעו אותך ביין .

liti

New member
אתה מתכוון לסוג ספציפי?

שאלת שאלה כללית ביותר כיוון שיש בערך מיליון ואחד סוגים של פרלינים ממולאים ביין או אלכוהול. על מנת שנעזור נדרשים פרטים נוספים, כגון- איפה קנית אותם? אם אלו פרלינים שקונים בסופר- איך נראתה העטיפה? מה שם היצרן? איזה פרטים נוספים יש לך עליה? ואם אלו פרלינים שקונים בחנויות שוקולד- גם חסרים פרטים. מי היצרן? איך הם נראים? וגם- יותר פרטים על המילוי. אתה בטוח שהם ממולאים יין או משקה אלכוהולי אחר?

באמת שאין לי מושג....

אני לא מדבר על משהו מסויים, אופן ההכנה.. אני גם לא יודע מאיפה קניתי אותם כי כשאכלתי אותם הייתי ממש קטן... הם נראים עגולים, די קטנים (קצת יותר גדולים מקליק), שוקולד חום.. את/ה יודע/ת איך להכין?

אה! נו...זה הדבר האהוב עליי--->

קנית בקיוסק, נכון? אנחנו קוראים לזה "ליקר"... זה שוקולד מריר, עם ליקר בתוכו...סורי, אין לי מושג איך מכינים.

liti

New member
חשבתי וחשבתי...

ונראה לי שאני יודעת למה אתה מתכוון. האם אלו כדורי שוקולד מריר, קצת יותר גדולים מהקליק העגול, ממולאים במשקה אלכוהולי זול (אולי וודקה תוצרת הארץ?) ובין המשקה לשוקולד יש שכבת סוכר דקה שמרגישים אותה כשנותנים ביס? אם זה זה, אודה ואומר כי לא ראיתי אותם שנים, אבל שווה לחפש בטיב טעם אולי שם בין שלל סוגי השוקולד בתוספת אלכוהול תוכל למצוא.

ליאן.

New member
עד כמה שידוע לי...

הם נמכרים בכל חנות שוקולד הכי פשוטה..

למעלה