מישהו יודע?

arik2000

New member
מישהו יודע?

מה הזמנים האידיאלים לחצות את האטלנטיק ממערב למזרח? כלומר מארה"ב לגיברלטר?

soso_sami

New member
החל מסוף אפריל

ככל שתקדים לצאת אתה בסכנת סערות ורוחות קדמיות עדיף לעלות צפונה להנות מרוחות נוחות כמובן כתלות מאיפה אתה יוצא קח בחשבון שככל שאתה מצפין מזג האויר קררררר אם יצאת בסוף אפריל תחילת מאי בהצלחה ותהנה

arik2000

New member
יציאה

ממיאמי . מתי החודש האחרון שבו ניתן לצאת ממיאמי?

arik2000

New member
יציאה

ממיאמי . מתי החודש האחרון שבו ניתן לצאת ממיאמי?

soso_sami

New member
אני יצאתי לקראת סוף אפריל

ושילמנו מחיר על זה. לכן הייתי מציע להתעכב עוד שבוע שבועיים ואז לצאת כלומר השבוע הראשון או השני של מאי נותנים זמן בהחלט ארוך מספיק לחצייה וחניות מספיק ארוכות. נגיד שבוע בברמודה עוד יומיים שלושה בהורטה באזורים אולי עצירה קצרה בגיברלטר או בספרד אפשר גם לעצור בקורסיקה ועוד. תלוי כמה ממהרים. אם אתם לא נורא ממהרים ולא נורא לחוצים להספיק להגיע לעונה באירופה אז מומלץ לצאת באמצע מאי לטפס ממיאמי צפון מזרחה עד מעל ברמודה ולצאת מזרחה ואח"כ כתלות ברוח דרום מזרח, מזרח לברמודה. מברמודה לאזורים גם כדאי למשוך צפונה קצת (לא לשכוח בהפלגות ארוכות הפלגה על מעגל גדול) וכמובן בדרך לגיברלטר. בתקופה שתגיעו אל תתפלאו לפגוש שם צפוניות חזקות שיעיפו אתכם למרוקו ככל שתתקרבו לחוף. אם אתה צריך עוד משהו אני כבר אהיה חייב לנבור בלוגבוק לבדוק בהצלחה

arik2000

New member
תודה על המידע

בנתיים זה רק בשלב תוכנית ראשונית . פשוט רציתי לדעת מתי כדאי הכי מאוחר לצאת ממיאמי. אם יהיו עוד שאלוץ לא אתבייש לשאול.

למעלה