מישהו יודע... איפה אפשר לקנות את הדי וי די והספר של אמינם???
M M o o n G i r l New member 18/10/02 #2 די.וי.די את הדי.וי.די מקבלים בחינם עם הדיסק החדש.. ואם עוד לא קנית אותו זה חמור מאוד.. דיסק בנ****
J jlo9 New member 18/10/02 #4 כן... לא כולם קיבלו ..רק אלה שקנו את הדיסק ביום הראשון שהוא יצא לחנויות. היה מבצע 1+1 שקונים את הדיסק החדש ומקבלים איתו את הדי.וי.די בכל מקרה אם בא לך תנסה להשיג אותו באחת מחנויות המוסיקה למרות שכבר כמעט ולא מוכרים אותו...דרך אגב הוא עולה 99 ש´´ח.
כן... לא כולם קיבלו ..רק אלה שקנו את הדיסק ביום הראשון שהוא יצא לחנויות. היה מבצע 1+1 שקונים את הדיסק החדש ומקבלים איתו את הדי.וי.די בכל מקרה אם בא לך תנסה להשיג אותו באחת מחנויות המוסיקה למרות שכבר כמעט ולא מוכרים אותו...דרך אגב הוא עולה 99 ש´´ח.
J jlo9 New member 18/10/02 #6 לא לצערי..אבל, מצאתי אותו אתמול בחנות דיסקים איפה שאני גרה ופשוט לא היה עלי כסף אז אני אקנה אותו מחר.
לא לצערי..אבל, מצאתי אותו אתמול בחנות דיסקים איפה שאני גרה ופשוט לא היה עלי כסף אז אני אקנה אותו מחר.
K King_E New member 19/10/02 #7 אתם יודעים יש לו עוד DVDS..... יש את E ויש משהו All Acces Europe ויש גם את The Slim Shady Show ובדיוידי שמקבלים עם הדיסק יש רק קטעים מכל דבר.....
אתם יודעים יש לו עוד DVDS..... יש את E ויש משהו All Acces Europe ויש גם את The Slim Shady Show ובדיוידי שמקבלים עם הדיסק יש רק קטעים מכל דבר.....