מישהו יודע...

bizkitboy

New member
מישהו יודע...

מתי הטיול השנתי שלנו? (שכבת י"א)... אני יודע שהטיול השנתי של י"א ראשונים זה בנובמבר ושהם נוסעים לצפון... מעניין אם גם לנו יהיה ככה...

*neta*

New member
צפון? צפון!?

צפון=לא מדבר לא מדבר=חדרים!!
הייתכן??

shiri_b

New member
הם ימצאו משהו!! אוהל או משהו

נישן באוטובוס....הם לא ייתנו לנו את האושר של חדר.

DanaJunkie

New member
תיהיו בשקט...רק תשמחו שיש לכם סיכוי

אנחנו לא נסע לאילת.. לא.. אנחנו נדפקים.. אין אילת! יש רמת הגולן.. ארררררגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!! הבצפר הזה מדרדר מרגע לרגע. אגב- הקיוסק החדש ממש נחמד!!!

שגיא123

New member
יש קיוסק חדש? איפה?

איך לא ראיתי... עדיין צריכים להידחף אם לא רוצים לעמוד בתור כל ההפסקה (ועוד קצת...)?

DanaJunkie

New member
כן.. האוכל טרי ויש היגינה!

הקץ למינה ונינה המזוהמות! והאייס קפה שם שוללללטטט!

bizkitboy

New member
אין...

נינה ומינה?? הן לא כאילו חלק היסטורי מהביצפר? סתם חחח

DanaJunkie

New member
אולי.. לא ממש יודעת..

כמה זמן הן כבר היו בבצפר.. שיהיה.. אני שמחה עם הקיוסק החדש.. חשש לקנוטת סנדוויצים כבר לא קיים! חוצמזה.. הם טיפלה יותר זולים.. ויש יותר מבחר!

*neta*

New member
יש קיוסק חדש?

זה מה שקורה שכל השכבה בחוץ בקרוואנים ואנחנו בפנים עם היודים. תודה רבה הנהלה. מישהו מוכן להגיד איפה הוא? הוא במקום הישן?

*neta*

New member
no nina & mina??

ואגב, נחשו למי יש חדרים בטיול השנתי
??

shiri_b

New member
בי"ב ישנים באוהלים???

אני זוכרת את רמת הגולן מכתה ח´....היו שם חדרים וטלויזיה ודווקא היה ממש סבבה.

DanaJunkie

New member
נשמע מוזר...

נכון.. אני פשוט משערת שכן שנה שעברה ישנו באוהלים.. השנה אני משערת שכן כי שהייתי ב"ארוחת בוקר" עם המנהלת.. (נשמע מוזר אבל אתם עוד תראו), היא אמרה שהבצפר מתחבר לטבע.. ואנחנו רוצים טיולי טבע.. בלה בלה בלה בלה... בקיצור- נדפקנו.

נדפקנו ועוד איך...

לא רק שביטלו לנו את הטיול לאילת שעד עכשיו כל שכבת י"ב נסעה כל שנה..גם קיצרו לנו את זה ליומיים (במקום שלוש)....אני שונאת את הבי"ס!!! תמיד דופקים אותנו עם כל הדברים הכיפיים!! הם רוצים שנסבול! ו...שנה טובה לכולם!

שגיא123

New member
גם אני הייתי בארוחת בוקר

זה לא נשמע מוזר, דיברו איתנו על זה. אבל זה מאוד טיפשי...

למעלה