מישהו יודע

מישהו יודע

איפה אפשר להשיג ספרי "רומח" באנגלית באזור פתח תקווה או ראש העין(בייחוד את מלחמת הנשמות) ומה זה הדור השני, זה ספר או טרילוגייה, ועל מה זה מספר?

Silvi k

New member
תקנה באמזון

או שיש בחור בשם אלון שיש לו כמה ספרים למכירה תנסה ב אאי סי קיו 44815916 או באימייל [email protected]

alond

New member
הדור השני זה ספר.

הוא אוסף של נובלות. בעיקר על הבנים של הגיבורים שאחרי זה מופיעים במלחמת הנשמות. נחמד אבל לא חובה לקרוא את זה לפני מלחמת הנשמות.

אתה יכול להזמין

כל ספר שהוא לא ב-OUT OF PRINT בסטימצקי, העניין הוא שתצטרך לחכות המון. כמו כן, לסטימצקי שבעירי מגיע כל ספר חדש שיוצא לאור מהסדרה(באנגלית כמובן). כמובן ניתן להזמין מאתרי אינטרנט שונים כמו אמאזון ואי-בי שם זה יהיה מהיר יותר, אבל גם יקר יותר(בסביבות ה-15 עד 20 דולר לספר, לעומת 50-60 שקל בסטימצקי[לא בגלל מחיר הספר, אלא בגלל תעריף היבוא של הספר שעלה דרסטית בשנים האחרונות]).

alond

New member
נשבר היין!!!

אם לא אכפת לך לחכות אז להזמין בבארנס אנד נובלס יוצא הכי משתלם. משלוח זה $4 פלוס $2 לספר לעומת $7 פלוס $4 לספר באמאזון. ככל שקונים יותר ספרים, כך יותר משתלם להזמין מבארנס אנד נובלס. במיוחד ספרים עם כריכה רכה. למשל, 5 ספרים יעלו בערך $35. משלוח מאמאון יהיה $27 לעומת $14 מבארנס אנד נובלס. בכללי זה בערך $49 מול $62 אבל ייקח זמן עד שיגיע. אגב יש עוד יתרונות בחישוב הזה כיוון שלסכומים מעל $50 יש מס.

alond

New member
בטוח לפחות כמו אמאזון.

בארה"ב, בארנס אנד נובלס זו רשת חנויות ידועה בהיסטריה. לי לא ברור למה פה לא אבל זה המצב. 35 הזמנות עשיתי בבארנס אנד נובלס. לא קרה לי שלא הגיעה חבילה. טוב עדיין לא (יש לי איזה כמה חבילות טובות בדרך). ההזמנה מאובטחת כמו באמאזון (SSL או מה שקוראים לזה). אני מדגיש עוד פעם: לדאוג שההזמנה תהיה פחות מ-$50 כי בעקרון יש מכס מעל $50. היו לי חבילות של יותר מ-$50 שחמקו אבל הרוב לא.

מוזר...

יש להם הנחה גדולה על DoLS בעטיפה רכה, אבל העטיפה קשה שלו יותר יקרה מהעטיפה הקשה של DoVM. למה מי ואיך? וחלק מהמחירים שונים מאשר באמאזון(קניתי את DOVM בסנט אחד יותר יקר...)

alond

New member
דיברתי על כריכה רכה.

בכריכה רכה המצב פחות או יותר זהה. כריכה קשה זה קצת אחרת. המחירין כמובן, לא זהים. לאמאזון יש יתרון בכריכה קשה. מה זה DOLS ו-DOVM?

alond

New member
אה. dragons of a vanished moon

דווקא לספר זה יש הנחה זהה. בדר"כ לכריכה קשה יש הנחה של 30% באמאזון ו-20% בבארנס. אז, עבור $50 בערך, זה אותו דבר מאמאזון או בארנס וכיוון שבארנס יותר איטים אז עדיף אמאזון. ל-DOVM יש הנחה 30% בבארנס אז זה לא שווה במקרה הזה.

alond

New member
בקשר להבדלי המחירים, שכחתי להגיד

שזה בגלל של-DOVM יש 30 % הנחה ול-DOLS רק 20% עבור הכריכות הקשות.

המחיר ל-DOVM זהה

אבל בבארנס אנד נובל(בלי ס בסוף!) יש הנחה 30% על כריכה רכה ל-DOLS ואילו באמאזון רק 20%.

alond

New member
הפוך.

באמאזון יש 30% הנחה וב-BN יש 20% הנחה על DOLS. כבר אמרתי שב-BN ההנחה הסטנדרטית על כריכה קשה היא 20% ובאמאזון היא 30%. תמיד יש יוצאי דופן. כיוון שאני קונה חדש כמעט רק ב-BN (יש לי הנחה של 5% שם) אז אני מחפש את ה-30% למשל העשירי בסדרת כישור הזמן, crossroads of twilight , הזמנתי מראש ב-20% הנחה אבל אז ראיתי אותו פתאום (בלי אזהרה!!!) ב-30% הנחה אז מיהרתי והזמנתי אותו מחדש (וכמובן ביטלתי את ההזמנה הישנה). זה קורה פה ושם וצריך לדעת לתפוס את זה. ל-BN יש גם יתרונות אחרים. פעם, הזמנתי באמאזון ספרים שיש וספרים שיצאו איזה כמה חודשים מאוחר יותר (למעשה אלה היו DOVM ו-shadow puppets) ואמאזון פשוט חיכו עם כל ההזמנה!!! לא שלחו לי אותה עד שניג´סטי להם. לא יודע אם זה טיפוסי להם אבל ב-BN אין את השאלה הזאת. שם שולחים את הספרים שיש להם עכשיו (עד כדי כמה ימים) ומה שיוצא עוד כמה חודשים כשהוא יוצא (ללא תוספת מיוחדת למשלוח). אפשר לעשות עם זה דברים נחמדים.

alond

New member
$5.59 ולא $5.99

וכן, יש לפעמים הבדלים לטובת BN. גם ל dragons of a summer flame the second generation יש הנחה של 30% ב-BN ובאמאזון לא. קורה. בכריכה רכה בדר"כ זה אותו מחיר. למעשה, יש את ה- chronicles gift set שזה הרשומות בשלוש ספרים במחיר כולל בערך כמו באמאזון ($16.77) ומבחינת משלוח זה כאילו ספר אחד. יוצא שאם מזמינים את chronicles gift set dragons of a summer flame the second generation משלמים כללי $37.8 שזה בערך $7.56 לספר או בערך 35 ש"ח לספר. לא רע אבל זה רק מקרה פרטי. בדר"כ זה יותר.

לא בדיוק אבל יש מעל 10 ספרים

שספרתי בעזריאלי תל אביב סטימצקי אם אתה רוצה באמת ללכת למצוא שמה בקצה החנות צד שמאל באנגלית ושלושה ספרים בתירגום בעיברית אפילו יש

למעלה