מישהו יודע

שניש

New member
אני יודעת! ../images/Emo56.gif

זה מהסט של הסידרה לא מהסידרה עצמה... הם הסתובבו ככה עד שהתחילו לצלם אתם לא זוכרים שהייתה סצינה שהם נראו בדיוק ככה? אבל זו תמונה יפה במיוחד של בראין! שניש

רינת4

New member
זה גם מה

שאני אומרת!!!! עכשיו שגם את אומרת את זה,אני בטוחה!

lolly1

New member
אני זוכרת

שגייל נראה ככה שהוא ניסה ללכת עם ג´סטין ברחוב..זוכרים? שהוא ניסה ללכת לבד ואז חיבק אותו?... אבל התמונה עצמה זה לא בסט..זה רחוב! הנה עוד אחת...

lolly1

New member
זה

זה שמייקל רואה אותו בזמן שהוא מתלבש?????????????????????

וואי וואי וואי....

יש לכן מזל שמעיין ברגע זה מחכה למטוס.... אחרת... אני לא רוצה לדעת מה היה הולך פה.. חחחח... אני חזרתי כרגע משדה תעופה... אני לא מאמינה שאני הולכת לא לראות את מעיין 3 שבועות!! אוף... ת´אמת.... כרגע... אני כותבת מאצלה בבית... רק אני ואבא שלה פה.... חחחחחחחחחחח..... נחזור לנושא... עד כמה שאני שונאת את ג´סטין אני שלא כמו מעיין בוחרת להתעלם מההערות שלפי דעתי..( וזו דעתי בלבד כן,).. ממש ממש מפגרות... מה הקטע בלרצות אותם ביחד?!... במה זה יעזור לכם בחיים... לפי דעתי אתן ממש ממש משוגעות שאתם רוצות שהם יהו ביחד ולא בריאן ואתן... ורק הודעה בניסיון להחזיר אתכן למציאות... :::גייל לא הומו אז אין מצב שהם ביחד!! קלטו וקבלו את זה!!!

CarolineKinney

New member
והנה תמונה נוספת אבל רק שתדעו...

...שאין כלום בין רנדי לגייל כי גייל סטרייט לחלוטין וכל התמונות האלה הן מאחורי הקלעים והן נעשו בצחוק מוחלט ! אבל משום מה ישנם שמועות שרנדי ופיטר....... אבל זה כבר סיפור אחר......

lolly1

New member
מה פתאום

בצחוק?! את חולה? מי צוחק ככה מאחורי קלעים?...מי הולך לטייל בצחוק.? אוהבת את השם..אבל הנה אחד יותר מציאותי.. lolly harold...

CarolineKinney

New member
תאמיני לי...........

הסדרה הזאת היא לא הראשונה שה- cast שלה עושה צחוקים מאחורי הקלעים ולא הם לא יצאו לטיול זה כשצילמו את הסצנה שהם הולכים ביחד מפרק 25. תבדקי........

למעלה