מישהו יודע...?

Tricky7

New member
מישהו יודע...?

פרטים כלשיהם על השחקן שמשחק את לוקה (גורן משהו)?תודה מראש!

~*~gaL

New member
בטח...

גוראן נולד ב-9 בספטמבר 1972. הוא גר בלוס אנג´לס (אוף גם אני רוצה!) עם אשתו איבאנה. הם נשאו ב-8 במאי 1999. יש להם כלב (באגסי). המשפחה שלו גרה בקרואטיה... עוד משהו?... אגב, מי שרוצה לכתוב עליו ביוגרפיה מוזמן. רק שהיא תהיה מדוייקת, בבקשה. אני בתהליך של לעשות אחת לנוח.

mya 6

New member
אני יודעת!!!

לוקה הלא הוא גוראן וישניץ´ (כן, אני יודעת שכותבים ויסנג´יק אבל מבטאים את ויש-ניץ´) נולד בקרואטיה ב-9/9/72 ובחישוב קל הוא בן 30. הוא התחיל את קריירת המשחק שלו בגיל 9 ולמד בבית ספר לאומנויות בזגרב והתגלה כשחקן מצטיין. הוא השתתף בפרויקטים קרואטים רבים שהמפורסם בהם הוא כמובן המחזה "המלט" בהשתתפותו (עכשיו את בטח יודעת מאיפה בא הקטע הזה בפרק....) בגיל 26 הוא היגר בגפו לאמריקה והשתתף בסרטים כגון: ברוכים הבאים לסרייבו (שם גילה אותו ג´ק אורמן- מפיק אי.אר), קסם מעשי (בתור ג´ימי אנג´לוב חסר האישונים), תקשורת ולאחרונה גם תרם את קולו ומבטאו המקסים לסרט "עידן הקרח". הוא השתתף גם בקליפ של "מלכת הפופ" מדונה "THE power of goodbay" בתור שחקן השחמט החינני. לחדר המיון המפורסם הגיע מיודענו ב-30 בספטמבר 1999 בפרק "Leave it to Weaver" וכבש אלפי צופות (כן...גם אותי) ועכשיו לפרטים האישיים: הוא מתנשא לגובה 1.90 (שמתם לב שכל פעם שהוא היה צריך לנשק את אבי הוא היה צריך להתכופף?) שיערו חום ועייניו ירוק/ כחול/ חום/ שחור תבחרו אתן... הוא חי עם אשתו (לצערי הרב הוא נשוי...) איוונה והכלב שלו: באגסי. תחביביו הם: סייף, שחייה וטניס. בשנת 2000 הוא נבחר לאחד מ-50 האנשים היפים ביותר ע"י עיתון נחשב. הוא ונח ויילי חברים טובים (כן...כן...) והוא ממש ממש חמוד! נספח: כיצד הגיע גוראן לאי.אר? יום אחד צפה אחד ממפיקי אי.אר בסרט "ברוכים הבאים לסרייבו" (שכאמור גוראן חביבי השתתף בו) ובו בזמן אישתו הייתה עסוקה בלהעביר כביסה ממקום למקום (הערה אישית: למה הוא יושב מול הטלוויזיה בזמן שאישתו עושה כביסה ולא להפך?!?!) בכל מקרה מפיקנו שם לב שכל פעם שדמותו של גוראן מופיעה על המסך אשתו נעמדת מול הטלויזיה וכאשר המצלמה סוטה ממנו אישתו ממשיכה בעיסוקיה. שיחת טלפון נעשתה, גוראן בא לאודישן וכמובן התקבל. אני מקווה שהמידע הספיק לך, עם את רוצה עוד רק תכתבי..... המידע כולו נכתב ונערך ע"י נטע200 חברתי הטובה שכנראה מבינה בזה יותר ממני ועוד משהו פיצפון: כדאי לך מאוד להיכנס לאתר הבא: www.gvsite.com אתר מדהים על גוראן!

Gloria_Nathan

New member
עכשיו נשארת השאלה: מי יותר חמוד...

גוראן או הכלב?? בעקרון אני לא אוהבת כלבים (אבל בעקרון אני גם לא אוהבת איאר ככה שהעקרונות שלי לא משהו...:) אבל פג הם כאלה מתוקים!!!

למעלה