מישהו יודע?

מישהו יודע?

אולי מישהו מכם נתקל בחברה שנותנת לפתוח פוזיציות ולהשאיר את העיסקא פתוחה כמה ימים בלי להיות מחוייב או מזוכה בסוופ. אשמח להתעדכן.תודה מראש

omer forex

New member
ריבית יומית

ריביות וסוופ הם חלק מובנה מהשוק וכמובן חלק מובנה מעלות עסקה כדי שחברה לא תיקח נקודות ליום היא צריכה לפצות את עצמה בדרך אחרת ולכן עצתי היא שאם תמצא חברה כזאת תוודא שאתה מבין איך הם מפצים את עצמם על אבדן עלויות הגלגול אין ארוחות חינם ואין שום סיבה שחברה תפסיד כסף על עסקה אם אני לא מבין איך מישהו מוכר לי משהו במחירי הפסד אני לא מוכן לקנות!

לוחם770

New member
הרי ההצעה שלך

יכולה להוות ארביטראז' כאשר הוא מתבצע על ידי שאתה פותח בחברה הזו עסקה לדוגמא שורט בניו זינלנד\יין ובחברה אחרת אתה פותח את אותה עסקה באותו הזמן לונג מה שמוביל אותך לקבל ריבית יומית גבוהה עם 0 סיכון כי מה שיורד בחשבון אחד מתקזז עם חשבון אחר ואתה מקבל ריבית ללא כסף אם תחשב את המינוף זה אומר שאתה יכול לעשות המון כסף ללא השקעה ומכיוון שלהבדיל מהבורסה חברות המט"ח לא אוהבות ארביטראזים על ידי הלקוחות (אני קיבלתי על הראש כשסיפרתי לדילר מסויים שסחרתי איתו איך אני יכול לעשות ארביטראז' דרך החברה שלהם ללא בעיה אבל זה לא סיפור לעכשיו אולי בעתיד אני אספר אותו
) כך שאני לא מאמין שאי פעם תקום חברה שכזו...

למעלה